Csattanós választ kapott a házelnök a gusztustalan “Gyurcsányozására”


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Miután Kövér László undorító módon állt bele Gyurcsány Ferencbe, Gréczy Zsolt is elmondta a véleményét.

A házelnök undorító módon állt bele a DK elnökébe, Gyurcsány Ferencbe, ezt meg is írtuk ma.

Röviden Kövér minősíthetetlen stílusban nyilatkozott a DK elnökéről.

Gréczy Zsolt a DK-tól nem sokat késlekedett a válasszal, Kövér valószínűleg csak pislog, mint hal a szatyorban.

“Kövér László házelnök azt mondta az InfoRádiónak, hogy Gyurcsány Ferenc és a DK “pódiumra lépésével” nem emelkedni fog a parlamenti viták színvonala, hanem tovább csökken, ami nem tölti el örömmel.

A Demokratikus Koalíció szerint a parlamentarizmussal összeférhetetlen színvonalat éppen annak a Kövér Lászlónak köszönhetjük, aki szerint “az ellenzéki tábor intellektuálisan üres, morálisan értékelhetetlen”. Kövér láthatóan nem csak, hogy tűzzel-vassal küzd a parlamentáris demokrácia ellen, hanem nem is érti annak működését és jelentését, miszerint kormány és ellenzék együtt képviselik a hazát, és igen, a haza ellenzékben IS van.

Gréczy Zsolt – Fotó: Facebook

A DK mindazonáltal örül annak, hogy Kövér nem örül, lesz ez még rosszabb is, tenni fogunk róla.” – reagált Gréczy Zsolt Kövér szavaira.

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük