Török Zsolt
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Török Zsolt az MSZP korábbi szóvivője újabb zseniális írással jelentkezett.

Török Zsolt szólt. Többször is. Csak sok helyütt a Bözsi utalvány híre elnyomta a hangját…

“Rengeteg a hitel-hirdetés. Vegyél fel hitelt lakásra, autóra, utazásra (?), ballagásra, temetésre, … Mindenre.

Sokan figyelmeztetnek, hogy vigyázzunk, mert a bankoknak az ember, a család, csak egy adós, egy sorszám, egy ügyfél azonosító. És vigyázzunk, mert a kormány a bankok és a bankárok oldalán, az ő érdekeiket védi. Hiszen jobboldali, tőkepárti. Ezt bizonyítja az elmúlt 8 év is.

De az elmúlt évi banki nyereség is. 694 milliárd. 694 ezer millió forint NYERESÉGE volt tavaly a magyarországi bankoknak. Ez történelmi rekord. A bankok és bankárok által (is) okozott világgazdasági válság idején persze kisebb volt A a a a nyeresége a magyar bankszektornak. De volt.

A történelmi mértékű privát banki rekordnyereség után, ne feledjük az állami (nemzeti???) bank több száz milliárdos nyereségét sem, amelynek ugyanaz lett/lesz a sorsa: magánemberek magánvagyona lesz.

Igen.
Igen a TE pénzedet törvényesen veszik el magán- és állami bankok, bankárok.
Mindenki maga dönt. A magyar nép egy része pedig úgy döntött, hogy inkább éhen hal, megfagy, vár egy félévet a kórházi kezelésre, elmenekíti gyermeket Európába, de a bankok és bankárok magánvagyonát, akkor sem engedi megkurtítani.

De hát mit várjunk? Lőrinc egymaga több pénzt keres kéthavonta, mint az összes választási Bözsi-utalvány. És hát az is hatott. ?
Hát, csak okosan!”

Forrás: Török Zsolt Facebook oldala


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: