Megtudtuk mi a Fidesz-kormány ajándéka az idei nyárra – Ez most tényleg mindenkinek jár!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Senki nem hitte ugye, hogy a Karácsonyi és a Húsvéti Erzsébet utalványok után a nyárra ajándék nélkül maradunk?

 

Ezt most nem a nyugdíjasok kapják, hanem mindenki! Szóval nem panaszkodhatunk, ez most jár mindenkinek.Nyolc év Fidesz kormányzás után újra nőnek a lakosság terhei, mert elszállt a forint árfolyama és az üzemanyagok ára.

A Fidesz ellenzékben még azt hangoztatta, hogy a gyenge forintért és a drága benzinért a kormány a felelős. Nyolc év Fidesz uralom után, akkor most ki a felelős?

Amíg az euróban érkező Uniós támogatások lenyúlásával a fideszes elit tagjai meg sem érzik a forint gyengülését, az Orbán-Varga-Matolcsy gazdasági trió a 320 forintos euróval és a 400 forintos benzinárral kíván jó pihenést minden nyaralni készülő magyarnak.

MSZP-Párbeszéd
Burány Sándor, a Párbeszéd általános frakcióvezető-helyettese

Lassan lehet ideje lenne ezt is megköszönni a kormánynak?

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük