Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sosem hittem, hogy leírom ezeket a sorokat.

Miért vagyunk mi ellenzékiek? Azért mert teljesen mást képviselünk, mint Orbán és velejéig romlott bandája. Különbek vagyunk annál az aljasságnál, amit a Fidesz képvisel, annál a szennynél, amelyet a Fidesz ejtett a nemzet testén.

Mégis az ellenzéki közbeszéd olyan irányt vett, ami miatt kénytelenek vagyunk kiállni – nos nem is Orbán mellett – de az ellen a stílus ellen ami felütötte a fejét az ellenzékiek között. És világos legyen, ezt akkor is megtesszük, ha ezután sokan fognak elfordulni a BalraMagyar olvasói közül. De úgy hiszem, ez egy elenyésző kisebbség lesz.

Szóval miről is van szó. Arról, hogy Orbán Viktornak unokája született. Ez egyébként mindenkinek a magán ügye és azokkal a kritikákkal egyet is értek, akik azt mondják, hogy nem tartozik a nyilvánosságra ez a tény, ez a szűk család belügye. De egyáltalán nem értünk egyet azokkal a szélsőséges véleményekkel, melyek megjelentek bizonyos ellenzéki csoportokban a hírek alatt:

  • A büdös szemétláda fattyát falhoz kellene csapni
  • Sajnos, NEM a tisztességes fajta gyarapodik, hanem a saját lábunkon taposó megellett SS megellő luxusqrvák SS hímringyók! DÖGÖLJENEK MEG MIND
  • Igen tudjuk a cigány elég szapora fajta!
  • Azt mondják, hogy a kártevők szaporodnak a leggyorsabban!!!
  • támogatom az ivartalanításukat !

  • Szaporodik a férgese!

  • szaporodnak a satoros ciganyok, mint patkanyok a csatarna buzeben

  • Még egy vér szívó ! Pusztult volna a csatornába ! Szaporodik a patkány !

És a sor sajnos folytatható lenne. Nos emberek! Persze ki kell mondani, nem ez az általános az ellenzéki oldalon. A legtöbben tisztességgel gratuláltak Orbán unokájához. Szeretném azt hinni, hogy ez a szűk kisebbség csupán a Fidesz beépített ügynöke, hogy majd az EchoTV-n meg a TV2-ön csámcsoghassanak azon, milyen selejt senkiháziak vannak az ellenzéki oldalon, de félek vannak ezen vélemények megfogalmazói között “a mieink is”.

Ez a fajta stílus azonban nem elfogadható! Talán nem is kell mélyebben kifejtenem mindezt, de egy megszületett gyermek nem tehet semmiről. Sem arról, hogy hová született, sem arról, hogy a nagyapja éppenséggel milyen minőségű ember. Aki az apák bűneiről beszél, aki származás alapján bélyegez meg egy csecsemőt, az voltaképpen miben is különbözik attól az utálatos náci tempótól, ami ellen küzdünk?

Még egyszer mondom, nem ez az általános! Azonban nekünk demokratáknak a dolgunk az, hogy ez a fajta diskurzus ne üsse fel a fejét a saját táborunkon belül. Sajnos megértem, hogy annyi embert nyomorított meg a kormányoldal és a gyűlöletpolitikájával annyi tisztességes ember szívét mérgezte meg, azonban ha feladjuk mindazt, ami megkülönböztet minket a jobboldaltól a végén senki nem marad, aki egy normális országot építhetne.

Nem akarom, hogy ilyen országban éljünk. Ha ez a stílus marad az ellenzéki oldalon, úgy a remény is elveszik arra, hogy valaha normálisan élhetünk. Gondoljuk át mindezt!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: