Magyarországon így dübörög a gazdaság – sose látott mélységekben a forint


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Klassz lesz majd a kötvényes terroristák zsetonját visszafizetni – 350Ft-os ajróval…

 

Kétéves mélyponton idei legalacsonyabb árfolyamát érte el a forint hétfőn az euróval szemben.Volt egyszer egy Járai nevű jegybankelnök, aki rendszeresen ellenszegült a baloldali kormány forintleértékelési kísérleteinek. Akkoriban az összes Fidesz-hívő azt a nótát fújta, hogy a kisembernek az a jó, minél erősebb a forint…

Azóta a kettőszázhatvanöt forinton átvett Euro-árfolyamot sikerült feltornázni háromszázhúsz forintra. És a Fidesz-hívők már nem mondogatják, hogy a kisembernek a minél erősebb forint az érdeke. Ez eléggé elgondolkoztató: lehet, hogy mégsem a következetesség, az elvekhez való makacs ragaszkodás a Fidesz-hit két legfontosabb pillére?

Az eurót tegnap a kora reggeli 317,99 forint után 319,26 forinton is jegyezték nap közben, ami a forint idei leggyengébb árfolyamának számít az uniós közös devizával szemben. Az eurót legutóbb közel két éve, 2016 júniusában jegyezték hasonlóan magas szinten, akkor 322 forint felett. A jegyzés hétfőn délben 318,95 forinton állt.

A dollár jegyzése 272,34 forintig emelkedett hétfőn, ami öt hónappal ezelőtti, 2017 decemberi szintnek felel meg és a forint idei leggyengébb árfolyama az amerikai devizával szemben. A dollár reggel 270,80 forinton, délben 271,31 forinton jegyezték.

Forrás: 168óra / BalraMagyar
 

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük