Magyarországon így dübörög a gazdaság – sose látott mélységekben a forint


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Klassz lesz majd a kötvényes terroristák zsetonját visszafizetni – 350Ft-os ajróval…

 

Kétéves mélyponton idei legalacsonyabb árfolyamát érte el a forint hétfőn az euróval szemben.

Volt egyszer egy Járai nevű jegybankelnök, aki rendszeresen ellenszegült a baloldali kormány forintleértékelési kísérleteinek. Akkoriban az összes Fidesz-hívő azt a nótát fújta, hogy a kisembernek az a jó, minél erősebb a forint…

Azóta a kettőszázhatvanöt forinton átvett Euro-árfolyamot sikerült feltornázni háromszázhúsz forintra. És a Fidesz-hívők már nem mondogatják, hogy a kisembernek a minél erősebb forint az érdeke. Ez eléggé elgondolkoztató: lehet, hogy mégsem a következetesség, az elvekhez való makacs ragaszkodás a Fidesz-hit két legfontosabb pillére?

Az eurót tegnap a kora reggeli 317,99 forint után 319,26 forinton is jegyezték nap közben, ami a forint idei leggyengébb árfolyamának számít az uniós közös devizával szemben. Az eurót legutóbb közel két éve, 2016 júniusában jegyezték hasonlóan magas szinten, akkor 322 forint felett. A jegyzés hétfőn délben 318,95 forinton állt.

A dollár jegyzése 272,34 forintig emelkedett hétfőn, ami öt hónappal ezelőtti, 2017 decemberi szintnek felel meg és a forint idei leggyengébb árfolyama az amerikai devizával szemben. A dollár reggel 270,80 forinton, délben 271,31 forinton jegyezték.Forrás: 168óra / BalraMagyar

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük