Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Klassz lesz majd a kötvényes terroristák zsetonját visszafizetni – 350Ft-os ajróval…

 

Kétéves mélyponton idei legalacsonyabb árfolyamát érte el a forint hétfőn az euróval szemben.

Volt egyszer egy Járai nevű jegybankelnök, aki rendszeresen ellenszegült a baloldali kormány forintleértékelési kísérleteinek. Akkoriban az összes Fidesz-hívő azt a nótát fújta, hogy a kisembernek az a jó, minél erősebb a forint…

Azóta a kettőszázhatvanöt forinton átvett Euro-árfolyamot sikerült feltornázni háromszázhúsz forintra. És a Fidesz-hívők már nem mondogatják, hogy a kisembernek a minél erősebb forint az érdeke. Ez eléggé elgondolkoztató: lehet, hogy mégsem a következetesség, az elvekhez való makacs ragaszkodás a Fidesz-hit két legfontosabb pillére?

Az eurót tegnap a kora reggeli 317,99 forint után 319,26 forinton is jegyezték nap közben, ami a forint idei leggyengébb árfolyamának számít az uniós közös devizával szemben. Az eurót legutóbb közel két éve, 2016 júniusában jegyezték hasonlóan magas szinten, akkor 322 forint felett. A jegyzés hétfőn délben 318,95 forinton állt.

A dollár jegyzése 272,34 forintig emelkedett hétfőn, ami öt hónappal ezelőtti, 2017 decemberi szintnek felel meg és a forint idei leggyengébb árfolyama az amerikai devizával szemben. A dollár reggel 270,80 forinton, délben 271,31 forinton jegyezték.

Forrás: 168óra / BalraMagyar

 

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: