Fodorék újabb undorító árulást követtek el – nincs helyük ezek után többé az ellenzéki oldalon


Békéscsaba, 2014. március 12. Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke sajtótájékoztatón beszél Békéscsabán, a Fiume Hotelben 2014. március 12-én. MTI Fotó: Rosta Tibor
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Fodor Gábor és pártja végérvényesen felsorakozott Szili Katalin, Móricz Eszter és Lévai Katalin mögé.

Szétverték a Párbeszéd frakciót, amit Mellár Tamás mentett meg, a Fidesz szekerét tolták a kvóta-népszavazáson és most újra olyat léptek, amely árulásra már tényleg nem lehet magyarázat.

Nagy Béla nyugdíjas pedagógus a közös ellenzéki jelölt a belvárosi időközi önkormányzati képviselő-választáson. Őt támogatja az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum és a Párbeszéd is. Na Önök szerint kik indítanak jelöltet a közös ellenzéki jelölt ellen?

A sajtóhírek szerint a Liberális párt a budapesti vezetőjét Szabadai Viktort indítják rá az összellenzéki jelöltre.

Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője örömét fejezte ki, hogy mindenki felismerte a választási rendszer “vastörvényét”, hogy ”

aki nem egyetlen közös jelölt mögé sorakozik fel, az vagy végtelenül ostoba, vagy a Fidesz érdekeit szolgálja”.

Közölte: a Fidesz most is megpróbálja majd “kamujelöltekkel” megosztani az ellenzéket.Megkérdezték Tordai Bencét, azzal, hogy a Liberálisok külön indítják az időközi választáson Szabadai Viktort, valamint kiléptek a Párbeszéd frakciójából, végleg kiírták-e magukat az ellenzéki összefogásból.

A Párbeszéd szóvivője kifejtette:

úgy látja, a liberálisok lerombolják azt az ellenzéki integrációt, amely kezdett kialakulni. “Végtelenül felelőtlen viselkedés a részükről” – jelentette ki, hozzátéve, hogy a liberálisok viselkedésének mozgatórugóit csak találgatják, nem tudják, hogy anyagi motivációjú-e vagy “öncélú, nárcisztikus politika”.

Arra a kérdésre, hogy miért “vitték be” a liberálisokat a Parlamentbe, Tordai Bence azt válaszolta, megpróbálták “a teljes ideológiai spektrumot” lefedni, hogy megmutathassák, a teljes “demokratikus ellenzék” szemben áll az Orbán-rezsimmel. “Sajnáljuk, hogy a liberálisok nem bizonyultak méltónak erre a bizalomra” – jegyezte meg. A politikus szerint a liberálisok már 2014-ben, majd most is eljátszották a bizalmat, ezért “még egyszer senki nem sétál bele ebbe az utcába”.

Ön szerint beépített Fidesz ügynökök a Fodor-féle Liberálisok?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük