Békéscsaba, 2014. március 12. Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke sajtótájékoztatón beszél Békéscsabán, a Fiume Hotelben 2014. március 12-én. MTI Fotó: Rosta Tibor
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fodor Gábor és pártja végérvényesen felsorakozott Szili Katalin, Móricz Eszter és Lévai Katalin mögé.

Szétverték a Párbeszéd frakciót, amit Mellár Tamás mentett meg, a Fidesz szekerét tolták a kvóta-népszavazáson és most újra olyat léptek, amely árulásra már tényleg nem lehet magyarázat.

Nagy Béla nyugdíjas pedagógus a közös ellenzéki jelölt a belvárosi időközi önkormányzati képviselő-választáson. Őt támogatja az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum és a Párbeszéd is. Na Önök szerint kik indítanak jelöltet a közös ellenzéki jelölt ellen?

A sajtóhírek szerint a Liberális párt a budapesti vezetőjét Szabadai Viktort indítják rá az összellenzéki jelöltre.

Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője örömét fejezte ki, hogy mindenki felismerte a választási rendszer “vastörvényét”, hogy ”

aki nem egyetlen közös jelölt mögé sorakozik fel, az vagy végtelenül ostoba, vagy a Fidesz érdekeit szolgálja”.

Közölte: a Fidesz most is megpróbálja majd “kamujelöltekkel” megosztani az ellenzéket.

Megkérdezték Tordai Bencét, azzal, hogy a Liberálisok külön indítják az időközi választáson Szabadai Viktort, valamint kiléptek a Párbeszéd frakciójából, végleg kiírták-e magukat az ellenzéki összefogásból.

A Párbeszéd szóvivője kifejtette:

úgy látja, a liberálisok lerombolják azt az ellenzéki integrációt, amely kezdett kialakulni. “Végtelenül felelőtlen viselkedés a részükről” – jelentette ki, hozzátéve, hogy a liberálisok viselkedésének mozgatórugóit csak találgatják, nem tudják, hogy anyagi motivációjú-e vagy “öncélú, nárcisztikus politika”.

Arra a kérdésre, hogy miért “vitték be” a liberálisokat a Parlamentbe, Tordai Bence azt válaszolta, megpróbálták “a teljes ideológiai spektrumot” lefedni, hogy megmutathassák, a teljes “demokratikus ellenzék” szemben áll az Orbán-rezsimmel. “Sajnáljuk, hogy a liberálisok nem bizonyultak méltónak erre a bizalomra” – jegyezte meg. A politikus szerint a liberálisok már 2014-ben, majd most is eljátszották a bizalmat, ezért “még egyszer senki nem sétál bele ebbe az utcába”.

[poll id=”22″]


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: