Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem csillapodnak a kedélyek. Fodor Gáborék árulására nem csak a szekértáborok reagáltak rosszul, de az ellenzéki világot körbevevő értelmiség is.

Beszámoltunk róla:

Bősz Anett arra hivatkozva lépett ki a Párbeszéd frakcióból, elpusztítva azt a jelenlegi parlamenti házszabályok szerint – hogy neem tudná képviselni a frakcióban a liberális értékrendet. Ehhez képest a Párbeszéd közölte, hogy Bősz Anettre speciális szabályokat hoztak a frakció alapulásakor, vagyis a liberálisnak (ne nevezzünk már politikusnak egy – mondjuk ki kislányt, aki mögött Fodor Gábor áll) nem kellett volna semmiféle frakciófegyelmet tartania.

Bősz a lépésével családok életét tette tönkre. Nem politikusokét. Olyan munkatársak veszíttették el a munkájukat, akik azzal, hogy felvállalták az ellenzéki frakció melletti kiállásukat fel kellett számolniuk előző megélhetésüket. Gyerekes apukák, anyukák. Merthogy egy frakció mellett dolgoznak titkárok, adminisztratív munkatársak, hivatalnokok. Ezek az emberek egyik pillanatról a másikra kerültek az utcára Bősz Anett lépése miatt.

Felmerült az is, hogy a Szocialisták pénzt ígértek Fodoréknak – melyet állítások szerint nem akartak kifizetni – azonban mindezt Szabó Tímea a Párbeszéd frakcióvezetője cáfolta. Mint a politikus fogalmazott a frakciópénzek 20%-áról a Liberálisok rendelkezhettek volna.

Na így áll össze az árulás, amelyet Tóta W. a HVG publicistája sem hagyott szó nélkül.

Tóta W. Árpád így kommentálta az esetet a hivatalos Facebook-oldalán:

“Nem nagyon érint, lesz-e P-frakció, pusztán a dráma szórakoztat.

Ahogy a szánalmas pióca az utolsó vonaglásával is ártani próbál, és kéjesen fejtegeti a kamupártja oldalán, mi mindent veszít most a Párbeszéd – amelynek listájához ő maga ugyan már akkor büdös volt, de legalább egy miniont sikerült felragasztani rá – aztán postafordultával megkapja az utolsó frászt az élettől.

Fodor Gábor már ahhoz is kevés, hogy a barátainak ártson, ezután viszont nem lesznek barátai sem. Jól van ez így.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: