Előkerült az év legviccesebb magyar politikai videója – a fél internet ezen a 10 másodpercen röhög


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem tudjuk, hol tartották eddig ezt a gyöngyszemet!

Nem, nem megfogadtam, hogy ma már többet nem fogok írni a Liberálisokról, mert nem érnek annyit, de ez egyszerűen kihagyhatatlan. Vajon létezik olyan, hogy 10 másodpercben össze lehet foglalni egy teljes politikai történetet? Úgy gondolja, hogy nem? Hát megtörtént!

A Sztárklikk szúrta ki a videót, melyben a Liberálisok sajtótájékoztatóján, éppen, amikor könnyekkel átitatott mondatait készült a közvélemény elé tárni a párt elnökhelyettese, besétált a kamerák látóterébe az igazi magyar valóság. Az ember, akinek az arckifejezése többet mond száz mondatnál.

Miközben Sermer Ádám arról szerette volna meggyőzni a nagyérdeműt, hogy a Liberálisok nevű párt nem csak egy pattanás a magyar közélet vállán, hirtelen feltűnt egy ismeretlen és elterelte a figyelmet az év legnagyobb politikai öngyilkosságáról.

A férfi kezdetben kicsit kóvályogva botorkál a háttérben, próbálja kikerülni az előtte tornyosuló akadályt, amely elállta az útját. Egyre közeledik, láthatóan nem érti, hogy minek köszönheti ezt a nagy tömeget. A kamerák és mikrofonok kereszttüzében egyszer csak megpillantja Sermer Ádámot és abban a pillanatban minden kiül az arcára.

Ezen a ponton már nincs szükség szavakra, a képek magukért beszélnek…

Liberálisok

Liberálisok – Coub – GIFs with sound by Ceglédi Spotlight 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük