Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem tudjuk, hol tartották eddig ezt a gyöngyszemet!

Nem, nem megfogadtam, hogy ma már többet nem fogok írni a Liberálisokról, mert nem érnek annyit, de ez egyszerűen kihagyhatatlan. Vajon létezik olyan, hogy 10 másodpercben össze lehet foglalni egy teljes politikai történetet? Úgy gondolja, hogy nem? Hát megtörtént!

A Sztárklikk szúrta ki a videót, melyben a Liberálisok sajtótájékoztatóján, éppen, amikor könnyekkel átitatott mondatait készült a közvélemény elé tárni a párt elnökhelyettese, besétált a kamerák látóterébe az igazi magyar valóság. Az ember, akinek az arckifejezése többet mond száz mondatnál.

Miközben Sermer Ádám arról szerette volna meggyőzni a nagyérdeműt, hogy a Liberálisok nevű párt nem csak egy pattanás a magyar közélet vállán, hirtelen feltűnt egy ismeretlen és elterelte a figyelmet az év legnagyobb politikai öngyilkosságáról.

A férfi kezdetben kicsit kóvályogva botorkál a háttérben, próbálja kikerülni az előtte tornyosuló akadályt, amely elállta az útját. Egyre közeledik, láthatóan nem érti, hogy minek köszönheti ezt a nagy tömeget. A kamerák és mikrofonok kereszttüzében egyszer csak megpillantja Sermer Ádámot és abban a pillanatban minden kiül az arcára.

Ezen a ponton már nincs szükség szavakra, a képek magukért beszélnek…

Liberálisok

Liberálisok – Coub – The Biggest Video Meme Platform by cegléd one

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: