Előkerült az év legviccesebb magyar politikai videója – a fél internet ezen a 10 másodpercen röhög


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem tudjuk, hol tartották eddig ezt a gyöngyszemet!

Nem, nem megfogadtam, hogy ma már többet nem fogok írni a Liberálisokról, mert nem érnek annyit, de ez egyszerűen kihagyhatatlan. Vajon létezik olyan, hogy 10 másodpercben össze lehet foglalni egy teljes politikai történetet? Úgy gondolja, hogy nem? Hát megtörtént!A Sztárklikk szúrta ki a videót, melyben a Liberálisok sajtótájékoztatóján, éppen, amikor könnyekkel átitatott mondatait készült a közvélemény elé tárni a párt elnökhelyettese, besétált a kamerák látóterébe az igazi magyar valóság. Az ember, akinek az arckifejezése többet mond száz mondatnál.

Miközben Sermer Ádám arról szerette volna meggyőzni a nagyérdeműt, hogy a Liberálisok nevű párt nem csak egy pattanás a magyar közélet vállán, hirtelen feltűnt egy ismeretlen és elterelte a figyelmet az év legnagyobb politikai öngyilkosságáról.

A férfi kezdetben kicsit kóvályogva botorkál a háttérben, próbálja kikerülni az előtte tornyosuló akadályt, amely elállta az útját. Egyre közeledik, láthatóan nem érti, hogy minek köszönheti ezt a nagy tömeget. A kamerák és mikrofonok kereszttüzében egyszer csak megpillantja Sermer Ádámot és abban a pillanatban minden kiül az arcára.

Ezen a ponton már nincs szükség szavakra, a képek magukért beszélnek…

Liberálisok

Liberálisok – Coub – GIFs with sound by Ceglédi Spotlight
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük