Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ország gázszerelőjének a barátjának lenni sem rossz dolog…

 

Mészáros Lőrincet nem kell bemutassuk. Magyar vállalkozó, 2018-ban Magyarország 2. leggazdagabb és 3. legbefolyásosabb személye. 2011-2018 között Felcsút község polgármestere (Fidesz–KDNP).

Egymilliárddal drágábban építi meg egy kormányközeli vállalkozó cége az 54-es főút bővítését Kecskemétnél.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent tájékoztató szerint Mészáros Lőrinc üzlettársa, a Szíjj László tulajdonában álló Duna Aszfalt a becsült 7,7 milliárd forint helyett 8,7 milliárd forintért szélesíti 2×2 sávosra az M5-ös autópálya és az 5-ös főút közötti majdnem 6 kilométeres útszakaszt.

A bevett szokás szerint, a túlszámlázásokból kell fedezni a törvénytelen, bűnös “visszaosztások” költségét? Sajnos, ezt már megszoktuk. Itt lenne fontos szerepe az EU-s ügyészségnek, amitől kiveri a víz a Fidesz-KDNP-s kormányzat hátát.

A legocsmányabb az egészben, hogy a Fidesz állandóan a gazdasági növekedésről beszél, és a gazdaság növekedéséhez éppúgy hozzájárul a túlárazás is. (ebben az esetben 1 milliárddal több a gazdasági növekedés) Sajnos a stadionok és egyéb haszontalan építmények is a gazdasági növekedésbe számítódnak be. Minél drágább, annál jobban növeli a nemzeti összterméket.

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: