Elképesztő összegű pénzek röpködnek az ország gázszerelője körül, ez önnél is kiveri a biztosítékot


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az ország gázszerelőjének a barátjának lenni sem rossz dolog…

 

Mészáros Lőrincet nem kell bemutassuk. Magyar vállalkozó, 2018-ban Magyarország 2. leggazdagabb és 3. legbefolyásosabb személye. 2011-2018 között Felcsút község polgármestere (Fidesz–KDNP).Egymilliárddal drágábban építi meg egy kormányközeli vállalkozó cége az 54-es főút bővítését Kecskemétnél.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent tájékoztató szerint Mészáros Lőrinc üzlettársa, a Szíjj László tulajdonában álló Duna Aszfalt a becsült 7,7 milliárd forint helyett 8,7 milliárd forintért szélesíti 2×2 sávosra az M5-ös autópálya és az 5-ös főút közötti majdnem 6 kilométeres útszakaszt.

A bevett szokás szerint, a túlszámlázásokból kell fedezni a törvénytelen, bűnös “visszaosztások” költségét? Sajnos, ezt már megszoktuk. Itt lenne fontos szerepe az EU-s ügyészségnek, amitől kiveri a víz a Fidesz-KDNP-s kormányzat hátát.

A legocsmányabb az egészben, hogy a Fidesz állandóan a gazdasági növekedésről beszél, és a gazdaság növekedéséhez éppúgy hozzájárul a túlárazás is. (ebben az esetben 1 milliárddal több a gazdasági növekedés) Sajnos a stadionok és egyéb haszontalan építmények is a gazdasági növekedésbe számítódnak be. Minél drágább, annál jobban növeli a nemzeti összterméket.

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük