Elképesztő összegű pénzek röpködnek az ország gázszerelője körül, ez önnél is kiveri a biztosítékot


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az ország gázszerelőjének a barátjának lenni sem rossz dolog…

 

Mészáros Lőrincet nem kell bemutassuk. Magyar vállalkozó, 2018-ban Magyarország 2. leggazdagabb és 3. legbefolyásosabb személye. 2011-2018 között Felcsút község polgármestere (Fidesz–KDNP).

Egymilliárddal drágábban építi meg egy kormányközeli vállalkozó cége az 54-es főút bővítését Kecskemétnél.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent tájékoztató szerint Mészáros Lőrinc üzlettársa, a Szíjj László tulajdonában álló Duna Aszfalt a becsült 7,7 milliárd forint helyett 8,7 milliárd forintért szélesíti 2×2 sávosra az M5-ös autópálya és az 5-ös főút közötti majdnem 6 kilométeres útszakaszt.

A bevett szokás szerint, a túlszámlázásokból kell fedezni a törvénytelen, bűnös “visszaosztások” költségét? Sajnos, ezt már megszoktuk. Itt lenne fontos szerepe az EU-s ügyészségnek, amitől kiveri a víz a Fidesz-KDNP-s kormányzat hátát.

A legocsmányabb az egészben, hogy a Fidesz állandóan a gazdasági növekedésről beszél, és a gazdaság növekedéséhez éppúgy hozzájárul a túlárazás is. (ebben az esetben 1 milliárddal több a gazdasági növekedés) Sajnos a stadionok és egyéb haszontalan építmények is a gazdasági növekedésbe számítódnak be. Minél drágább, annál jobban növeli a nemzeti összterméket.Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük