Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nos úgy néz ki, itt nem csak a lóláb, hanem maga a ló is kikandikál.

Az MSZP politikusa megdöbbentő nyomozómunka után tálalt ki arról, hogy Balog Zoltán Emberminisztériumától hogyan süvítettek pártkampányra azok a bizonyos adófizetői forintok. Na persze ezt is okosban, hogy nehogy felvetődjenek jogi problémák. Papíron mint mindig minden rendben van, azonban ha csak a felét megcsinálta volna bármelyik MSZP kormány, már pártirodák lángoltak volna.

Balog Zoltán az élre tört a minisztériumi jutalmak kifizetésében, ugyanis a választások előtt – last minute gyorsasággal – több mint 4 milliárd forintot osztott ki.

Értjük?! 4 ezer millió forintot

Ebből a pénzből persze csak azok kaphattak, akiknek a munkáját ösztönözni akarták a Fidesz-kampány finisében.

Balog csak a minisztériumi dolgozókat jutalmazta, csak azok kaptak akár 2 milliós jutalmat, akiknek az uniós pénzek kiosztásával volt dolguk. A gyorsaságért nagy árat fizetett, miközben a hozzá tartozó szociális ágazatban átlagosan csupán 95 ezer forintot keresnek a dolgozók. Ha a miniszter 4 milliárd forintot tud költeni csak jutalmakra, akkor eddig miért nem talált pénzt a szociális munkások fizetésének rendezésére?

Mivel kiderült, hogy kormányzati szinten 16 milliárdot osztottak ki bónuszként, ezért az MSZP közérdekű adatigénylést nyújt be annak érdekében, hogy megtudjuk honnan vont el pénzeket a Fidesz a jutalmakra.

Ez pontosan annyi pénz mintha egy kertvárosi kerület összes családi házát megvásárolná valaki

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: