Ahol a Bősz Anett-féle gerinctelenség tombol, ott akadt egy, aki bebizonyította, létezik gerincesség is!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Azt mondják a világban mindig van egy ugyanakkora hatású ellenerő, minden erőhatásra. A jó és a rossz egyensúlya, jin és jang, menyország és pokol.

Úgy néz ki, hogy a gerinctelenségre és az aljasságra is van egy ugyanakkora ellenerő, ami fellépett ebben a politikai mágneses viharban, amit a nagy tudású Bősz Anett kevert. Ismert népi megfigyelés, hogy aki keveri a kását, azt berántja a keverőlapát. Na de erről a politikai nímandról talán ennyit. Nézzük az ellenerőt.Mindenképpen le a kalappal neki, mert úgy néz ki, hogy nagyobbat lépett előre – annál mindenképpen – mint ahogyan az elvárható lett volna. A függetlenként – ellenzéki pártok által támogatva – Pécsett mandátumot szerző Mellár Tamás siethet a Bősz Anett árulása miatt bajba jutó Párbeszéd frakció segítségére.

Mellár megerősítette: Karácsony Gergely telefonon megkereste és megkérte, hogy csatlakozzon a képviselőcsoporthoz, amit a Liberálisok képviselőjének kilépése után a megszűnés fenyeget.

„Vagy-vagy” – tette hozzá Mellár, aki azt ígérte, hogy hétfőre eldönti a kérdést, és közli azt Karácsonnyal.

A Párbeszéd társelnöke, Karácsony Gergely az ATV Egyenes beszéd műsorának korábbi felvételén közölte, már korábban is szóba került közte és Mellár között, hogy csatlakozzon a frakcióhoz, de a Liberálisok pénteki döntését követően ez a tárgyalás most felgyorsul.

Mint ismert, Mellár korábban tagja volt Karácsony miniszterelnök-jelölti tanácsadói testületének és árnyékkormányának is, a társelnök szerint mind emberileg, mind politikailag nagyon jó a kapcsolatuk.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük