Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Azt mondják a világban mindig van egy ugyanakkora hatású ellenerő, minden erőhatásra. A jó és a rossz egyensúlya, jin és jang, menyország és pokol.

Úgy néz ki, hogy a gerinctelenségre és az aljasságra is van egy ugyanakkora ellenerő, ami fellépett ebben a politikai mágneses viharban, amit a nagy tudású Bősz Anett kevert. Ismert népi megfigyelés, hogy aki keveri a kását, azt berántja a keverőlapát. Na de erről a politikai nímandról talán ennyit. Nézzük az ellenerőt.

Mindenképpen le a kalappal neki, mert úgy néz ki, hogy nagyobbat lépett előre – annál mindenképpen – mint ahogyan az elvárható lett volna. A függetlenként – ellenzéki pártok által támogatva – Pécsett mandátumot szerző Mellár Tamás siethet a Bősz Anett árulása miatt bajba jutó Párbeszéd frakció segítségére.

Mellár megerősítette: Karácsony Gergely telefonon megkereste és megkérte, hogy csatlakozzon a képviselőcsoporthoz, amit a Liberálisok képviselőjének kilépése után a megszűnés fenyeget.

„Vagy-vagy” – tette hozzá Mellár, aki azt ígérte, hogy hétfőre eldönti a kérdést, és közli azt Karácsonnyal.

A Párbeszéd társelnöke, Karácsony Gergely az ATV Egyenes beszéd műsorának korábbi felvételén közölte, már korábban is szóba került közte és Mellár között, hogy csatlakozzon a frakcióhoz, de a Liberálisok pénteki döntését követően ez a tárgyalás most felgyorsul.

Mint ismert, Mellár korábban tagja volt Karácsony miniszterelnök-jelölti tanácsadói testületének és árnyékkormányának is, a társelnök szerint mind emberileg, mind politikailag nagyon jó a kapcsolatuk.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: