Ahol a Bősz Anett-féle gerinctelenség tombol, ott akadt egy, aki bebizonyította, létezik gerincesség is!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Azt mondják a világban mindig van egy ugyanakkora hatású ellenerő, minden erőhatásra. A jó és a rossz egyensúlya, jin és jang, menyország és pokol.

Úgy néz ki, hogy a gerinctelenségre és az aljasságra is van egy ugyanakkora ellenerő, ami fellépett ebben a politikai mágneses viharban, amit a nagy tudású Bősz Anett kevert. Ismert népi megfigyelés, hogy aki keveri a kását, azt berántja a keverőlapát. Na de erről a politikai nímandról talán ennyit. Nézzük az ellenerőt.

Mindenképpen le a kalappal neki, mert úgy néz ki, hogy nagyobbat lépett előre – annál mindenképpen – mint ahogyan az elvárható lett volna. A függetlenként – ellenzéki pártok által támogatva – Pécsett mandátumot szerző Mellár Tamás siethet a Bősz Anett árulása miatt bajba jutó Párbeszéd frakció segítségére.

Mellár megerősítette: Karácsony Gergely telefonon megkereste és megkérte, hogy csatlakozzon a képviselőcsoporthoz, amit a Liberálisok képviselőjének kilépése után a megszűnés fenyeget.

„Vagy-vagy” – tette hozzá Mellár, aki azt ígérte, hogy hétfőre eldönti a kérdést, és közli azt Karácsonnyal.

A Párbeszéd társelnöke, Karácsony Gergely az ATV Egyenes beszéd műsorának korábbi felvételén közölte, már korábban is szóba került közte és Mellár között, hogy csatlakozzon a frakcióhoz, de a Liberálisok pénteki döntését követően ez a tárgyalás most felgyorsul.Mint ismert, Mellár korábban tagja volt Karácsony miniszterelnök-jelölti tanácsadói testületének és árnyékkormányának is, a társelnök szerint mind emberileg, mind politikailag nagyon jó a kapcsolatuk.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük