Lendvai Ildikó elképesztően aljas, senkiházihoz méltó hazugságot leplezett le – ennél nagyobbat nem csalódhattunk volna


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A szocialista politikus lerántotta a leplet a hónap legsenkiházibb hazugságáról!

Nahát! Most kezdődött a Hír tv-ben Puzsér Róbert szokásos vasárnap esti műsora, most az “MSZP 10 fő bűne” címmel. Persze, nézem.

Mindjárt az első mondatban azt hallom, hogy egyetlen szocialista politikus sem vállalta a műsorban a szembesülést, és ez önmagában mutatja felelőtlenségüket, alkalmatlanságukat.

“Lendvai Ildikó nemet mondott”…és folytatja még néhány névvel, akik állítólag szintén nemet mondtak. Nem hiszek a fülemnek.

A rám vonatkozókból egy büdös szó sem igaz.

Nem mondtam nemet semmi hasonlóra. És igent sem. Mert hogy a kutya sem kérdezett, senki nem kért semmire.. (Ezek után nem vennék mérget a többiek “nem”-jére sem.)

Tudom: apróság, nem fog bekerülni a televíziózás “10 fő bűne”, de még 1000 fő bűne közé sem. De most már – pedig kíváncsi vagyok a szenvedélyes kritikára – szkeptikusan nézem tovább a műsort: mi van, ha a többiből is csak ennyi lesz az igaz? Kedves szerkesztők, megéri?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük