Lendvai Ildikó elképesztően aljas, senkiházihoz méltó hazugságot leplezett le – ennél nagyobbat nem csalódhattunk volna


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A szocialista politikus lerántotta a leplet a hónap legsenkiházibb hazugságáról!

Nahát! Most kezdődött a Hír tv-ben Puzsér Róbert szokásos vasárnap esti műsora, most az “MSZP 10 fő bűne” címmel. Persze, nézem.

Mindjárt az első mondatban azt hallom, hogy egyetlen szocialista politikus sem vállalta a műsorban a szembesülést, és ez önmagában mutatja felelőtlenségüket, alkalmatlanságukat.

“Lendvai Ildikó nemet mondott”…és folytatja még néhány névvel, akik állítólag szintén nemet mondtak. Nem hiszek a fülemnek.

A rám vonatkozókból egy büdös szó sem igaz.

Nem mondtam nemet semmi hasonlóra. És igent sem. Mert hogy a kutya sem kérdezett, senki nem kért semmire.. (Ezek után nem vennék mérget a többiek “nem”-jére sem.)

Tudom: apróság, nem fog bekerülni a televíziózás “10 fő bűne”, de még 1000 fő bűne közé sem. De most már – pedig kíváncsi vagyok a szenvedélyes kritikára – szkeptikusan nézem tovább a műsort: mi van, ha a többiből is csak ennyi lesz az igaz? Kedves szerkesztők, megéri?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük