Ennyire röhejesen még nem nyaltak be Orbánnak, mit ma a köztévén – mi már röhögni sem tudunk ezen


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem az él túl, aki a legerősebb, hanem aki a leginkább alkalmazkodni tud.

Ez a darwini tétel lehetne a NER jelmondata is, mert a jelek szerint nem az számít, ki mennyire tehetséges, vagy jó, hanem az, hogy ki mennyire lojális a fővezérhez. De ez már szánalmas!A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az unió vezetőinek már 2015-ben fel kellett volna ismerniük azt, amiről Orbán Viktor beszélt: ha nem védjük meg a határainkat, akkor elveszítjük a kontinenst.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában kifejtette: az európai parlamenti választások közeledtével a balliberálisok szeretnék elkerülni, hogy a migráció legyen a középpontban.

Ez azonban szerinte nehéz feladat lesz, mert az unió országaiban mindenki a saját bőrén érzékeli, hogy “valami nem jó irányt vett”.

A migrációs helyzettel kapcsolatban elmondta, kiderült, hogy Líbiában az eddig becsült 1 millió helyett 1,5 millió menekült van, akiknek csak kis részét tartják kontroll alatt a hatóságok. A török-iráni, illetve a görög-török határon a hatóságok a migráció élénkülését tapasztalták, és növekedett a migránsok száma az albán-boszniai-montenegrói határokon is – ismertette Bakondi György.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük