Ennyire röhejesen még nem nyaltak be Orbánnak, mit ma a köztévén – mi már röhögni sem tudunk ezen


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem az él túl, aki a legerősebb, hanem aki a leginkább alkalmazkodni tud.

Ez a darwini tétel lehetne a NER jelmondata is, mert a jelek szerint nem az számít, ki mennyire tehetséges, vagy jó, hanem az, hogy ki mennyire lojális a fővezérhez. De ez már szánalmas!

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az unió vezetőinek már 2015-ben fel kellett volna ismerniük azt, amiről Orbán Viktor beszélt: ha nem védjük meg a határainkat, akkor elveszítjük a kontinenst.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában kifejtette: az európai parlamenti választások közeledtével a balliberálisok szeretnék elkerülni, hogy a migráció legyen a középpontban.

Ez azonban szerinte nehéz feladat lesz, mert az unió országaiban mindenki a saját bőrén érzékeli, hogy “valami nem jó irányt vett”.

A migrációs helyzettel kapcsolatban elmondta, kiderült, hogy Líbiában az eddig becsült 1 millió helyett 1,5 millió menekült van, akiknek csak kis részét tartják kontroll alatt a hatóságok. A török-iráni, illetve a görög-török határon a hatóságok a migráció élénkülését tapasztalták, és növekedett a migránsok száma az albán-boszniai-montenegrói határokon is – ismertette Bakondi György.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük