A Párbeszéd képviselője elkövette a legnagyobb bűnt – tombolnak a Fidesznél


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elképesztő amit magukról gondolnak a Fidesznél.

Elment az esze a fideszes hölgyeknek és uraknak, de már nem az első eset amikor ez előkerül. Az a baj, hogy annyira elhitték magukat, hogy a kicsi fejükben olyan árnyképek bontakoztak ki, ami mondjuk ki röhejes.

Míg korábban arról beszéltetek, hogy a győzelmeteket méltósággal fogjátok viselni “keresztényként”. Csak megint az van, hogy a szövegíróitok többet néznek ki belőletek, mint amik vagytok. Mert nem vagytok keresztények sem konzervatívok, az az igazság hogy nem vagytok ti senkik. Miért mondom ezt?

Mekkora kültelki veretés az, amikor kiáll a miniszterelnök és arról beszél, hogy most kell szerénynek lenni, mert most van mire? Mekkora álságos és gyomorforgató jelenet az, amikor azt skandálja az ellenzékieknek a ti drága, minden hatalommal felruházott politikusotok, hogy: “Egyszerüen senkik vagytok”?!

Az van, hogy elhitték magukról, hogy Deák Ferenci magasságokban politizálnak és már csak a nemesi származásuk miatt is kijár a fideszeseknek bizonyos előjogok. Mert erre építettek politikát. Ki is mondták nem egyszer, hogy hasonlóan a régi konzervatív nemességet ők is a sajátjaikat akarják feltőkésíteni. A kiegyezés előtti uram-bátyám világot akarják visszahozni. Vagy a Horthy rendszer darutollas Magyarországát.

Egy szó mint száz, elvárják a tiszteletet. De a tiszteletet nem elvárni kell, hanem kiérdemelni.

Még egy éve Tordai Bence párbeszédes aktivista kiplakátolta Orbán Viktor parlamenti dolgozószobáját – mire Kövér László házelnök örökre, azaz ÖRÖKRE  kitiltotta őt a Parlament épületéből. Csakhogy Tordai a 2018-as választáson bejutott az országgyűlésbe, ugyancsak a Párbeszéd színeiben, úgyhogy végül beült és már fel is szólalt a mai napon, de újabb ősbűnt követett el: nem az volt a baj, hogy Orbán Viktort és a kormánypárti képviselőket sértegette, hanem az, hogy mindezt tegezve tette. – írja az index.huA jelenetet vágatlanul itt tudják megnézni, a elsőként 01:25-nél, majd 02:09-nél szól rá Tordaira a házelnök:

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük