A Párbeszéd képviselője elkövette a legnagyobb bűnt – tombolnak a Fidesznél


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Elképesztő amit magukról gondolnak a Fidesznél.

Elment az esze a fideszes hölgyeknek és uraknak, de már nem az első eset amikor ez előkerül. Az a baj, hogy annyira elhitték magukat, hogy a kicsi fejükben olyan árnyképek bontakoztak ki, ami mondjuk ki röhejes.

Míg korábban arról beszéltetek, hogy a győzelmeteket méltósággal fogjátok viselni “keresztényként”. Csak megint az van, hogy a szövegíróitok többet néznek ki belőletek, mint amik vagytok. Mert nem vagytok keresztények sem konzervatívok, az az igazság hogy nem vagytok ti senkik. Miért mondom ezt?Mekkora kültelki veretés az, amikor kiáll a miniszterelnök és arról beszél, hogy most kell szerénynek lenni, mert most van mire? Mekkora álságos és gyomorforgató jelenet az, amikor azt skandálja az ellenzékieknek a ti drága, minden hatalommal felruházott politikusotok, hogy: “Egyszerüen senkik vagytok”?!

Az van, hogy elhitték magukról, hogy Deák Ferenci magasságokban politizálnak és már csak a nemesi származásuk miatt is kijár a fideszeseknek bizonyos előjogok. Mert erre építettek politikát. Ki is mondták nem egyszer, hogy hasonlóan a régi konzervatív nemességet ők is a sajátjaikat akarják feltőkésíteni. A kiegyezés előtti uram-bátyám világot akarják visszahozni. Vagy a Horthy rendszer darutollas Magyarországát.

Egy szó mint száz, elvárják a tiszteletet. De a tiszteletet nem elvárni kell, hanem kiérdemelni.

Még egy éve Tordai Bence párbeszédes aktivista kiplakátolta Orbán Viktor parlamenti dolgozószobáját – mire Kövér László házelnök örökre, azaz ÖRÖKRE  kitiltotta őt a Parlament épületéből. Csakhogy Tordai a 2018-as választáson bejutott az országgyűlésbe, ugyancsak a Párbeszéd színeiben, úgyhogy végül beült és már fel is szólalt a mai napon, de újabb ősbűnt követett el: nem az volt a baj, hogy Orbán Viktort és a kormánypárti képviselőket sértegette, hanem az, hogy mindezt tegezve tette. – írja az index.hu

A jelenetet vágatlanul itt tudják megnézni, a elsőként 01:25-nél, majd 02:09-nél szól rá Tordaira a házelnök:
 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük