Újabb dokumentum került elő, amit Orbánék nem fognak tudni kimagyarázni – sok évnyi hazugság dől a fejükre most


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbánék legnagyobb botránya, tragédiája az, hogy a magyar emberek nem felejtenek.

Vagy ha felejtenének, úgy mi emlékeztetünk. Emlékszünk a Fidesze és annak a politikájára? Emlékszünk arra, hogy miért nem szavaztunk soha Orbán Viktorra? Emlékszünk arra, hogy 2006-ban az ország józanabb többsége miért az MSZP-t választotta a Fidesszel szemben?

Mert már akkor is azt láttuk, hogy Orbánnak semmi sem drága a hatalomért és hogy semmi más nem érdekli csak a hatalom megszerzése.

Emlékszünk azokra a pletykákra, hogy mi történt Orbánnal a 2002-es választási vereség után Bécsben. És emlékszünk arra is, mit találtak ki azután, hogy megbuktak. Bármi áron, ha kell minden eszközzel ellehetetlenítik az MSZP-SZDSZ kormányt, hogy Orbánnak semmi sem drága ahhoz, hogy megszerezze újra a hatalmat.

Mi emlékszünk és emlékeztetünk. Ennek az emlékezetnek egy darabkája bukott ismét a felszínre, a felelőtlen Orbánról, aki nem hogy 10. havi nyugdíjat ígért, hanem 14. havit  is. Ellenzékben….

Mert az MSZP kormányon megadta a 13. havi nyugdíjat, ameddig tudta, de erre rá kellett licitálnia Orbánnak valamilyen légből kapott marhasággal.  Mert emlékezzünk, neki semmi sem drága azért hogy megszerezze és megtartsa a hatalmat!
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük