Előkerült egy újabb kellemetlen információ Orbánról – ezt vajon hogyan fogja kimagyarázni a híveinek?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Komolyan kezdem úgy gondolni, hogy ma Magyarországon az egyik legnehezebb dolog Fidesz-szimpatizánsnak lenni.

De komolyan! Gondoljunk bele, hogy nap mint nap kiállunk a barátaink, rokonaink ismerőseink elé és elmagyarázzuk nekik, hogy Németh Szilárd nem akkora őstulok mint gondoljuk, világítanak azok az Elios lámpák, csak szemkímélőek, vagy hogy nem is úgy van ezzel a felcsúti gázszerelővel…. meg legalább szakmája van.Érezzük, hogy magyarázhatatlan és védhetetlen a Fidesz politikája, persze ahová csak a kormánymédia jut el, ott nem is hallani ilyen ügyekről.

Szóval úgy áll a helyzet, hogy nagyon nehéz védeni, hát még elhinni mindazt, amit a Fidesz tesz, de ha beleszámítjuk azt, hogy mi történik akkor, amikor előkerül egy-egy korábbi Orbán-idézet. Hát fideszes legyen a talpán az ember fia, aki kiigazodik mindazon a katyvaszon, amit politikailag a Fidesz képvisel.

Orbán most bejelentette, hogy egy régi vágású kereszténydemokráciát akarnak építeni a Nemzeti Együttműködés Rendszere után. De akkor mi a helyzet ezzel?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük