Előkerült egy újabb kellemetlen információ Orbánról – ezt vajon hogyan fogja kimagyarázni a híveinek?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Komolyan kezdem úgy gondolni, hogy ma Magyarországon az egyik legnehezebb dolog Fidesz-szimpatizánsnak lenni.

De komolyan! Gondoljunk bele, hogy nap mint nap kiállunk a barátaink, rokonaink ismerőseink elé és elmagyarázzuk nekik, hogy Németh Szilárd nem akkora őstulok mint gondoljuk, világítanak azok az Elios lámpák, csak szemkímélőek, vagy hogy nem is úgy van ezzel a felcsúti gázszerelővel…. meg legalább szakmája van.

Érezzük, hogy magyarázhatatlan és védhetetlen a Fidesz politikája, persze ahová csak a kormánymédia jut el, ott nem is hallani ilyen ügyekről.

Szóval úgy áll a helyzet, hogy nagyon nehéz védeni, hát még elhinni mindazt, amit a Fidesz tesz, de ha beleszámítjuk azt, hogy mi történik akkor, amikor előkerül egy-egy korábbi Orbán-idézet. Hát fideszes legyen a talpán az ember fia, aki kiigazodik mindazon a katyvaszon, amit politikailag a Fidesz képvisel.

Orbán most bejelentette, hogy egy régi vágású kereszténydemokráciát akarnak építeni a Nemzeti Együttműködés Rendszere után. De akkor mi a helyzet ezzel?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük