Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy kép néha többet mond minden szónál.

Nem, nem, nem! Nem fogunk beleállni sem Orbán Viktorba most, sem a családjába. Egy politikust a családjával támadni, vagy a családját pellengérre állítani csak a 888-nál jutna eszébe G. Fodor Gábornak, aki annak idején nemes egyszerűséggel lek#&ázta a szocialista Tóbiás József feleségét.

Nem fogjuk előhozni azt sem, amit Nagy Bandó András állított Orbánról és arról, hogyan bánik a miniszterelnök a feleségével. Mégis megszületett az a fénykép, amely talán mindent elárul arról, mi is van a háttérben.

Hunyjuk le a szemünket egy pillanatra és képzeljük magunk elé azt a képet, amikor Orbán megszerzi a harmadik kétharmadát és éppen esküt tesz a T. ház előtt. Megvan?

Képzeljük el, hogy tele a díszpáholy, ahol Orbán szerettei ülnek. Mit látunk lelki szemeink előtt? Milyen arcot vág Orbán lánya, felesége és veje?

A zoom.hu fotósa, Veres Viktor remek képet csípett el Anikó asszonyról, Ráhelről, a Tiborcz-fiúról és a többiekről.

Ennyire örültek a Papa beiktatásának:

Egy kicsit felnagyítva ugyanez a fénykép:

További beszédes képek Orbán beiktatásáról a zoom.hu remek galériájában.

Na jó, meg végignézte az eskütételt Zaid Naffa Jordánia tiszteletbeli konzulja is: erről a Népszava közölt fotókat.

Dacára, hogy a Terrorelhárítási Központ (TEK) 2016-ban kockázatosnak minősítette az üzletember személyét, aki akkor emiatt nem is kaphatott magyar állampolgárságot, dacára, hogy immáron évtizedek óta itt él.

Azonban Zaid Naffa már a keddi alakuló ülésre is belépőt kapott. Miközben éppen a TEK volt az, amelyik a környékbeli ellenzéki tüntetések miatt lezárta a Parlament környékét.

BarlaMagyar/NYF/Zoom.hu/Népszava


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: