Az MSZP legendás politikusa megható sorokkal búcsúzott a parlamenttől


Budapest, 2017. június 15. Magyarország 2018-as költségvetésérõl szavaznak a képviselõk az Országgyûlés plenáris ülésén 2017. június 15-én. A parlament 127 igen szavazattal, 62 nem ellenében hagyta jóvá az elõterjesztést. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Több ismert MSZP-s politikus sem lesz a 2018-as parlamentben képviselő. Sokan azért álltak fel, mert a körzetüket önként az összefogás érdekében átadták egy más párt képviselőjének. – írja a HírHugó.

Sok MSZP-s politikus megcselekedte azt, amit a haza megkövetelt tőle, visszalépet, visszavonult, hogy létre tudjon jönni egy szélesebb összefogás. Lukács Zoltán az MSZP egykori alelnöke is önként döntött a távozás mellett s maga javasolta, hogy az eszetrgomi körzetében az összefogás érdekében inkább Vadai Ágnes induljon.

Lukács 12 év képviselőség után tudott felállni, az Ő sorait elolvasva morálisan még inkább elfogadhatatlanok azon pártok emberei, akik semmit nem tettek meg a kormányváltásért.

Lukács így búcsúzott a parlamenttől:

Ma letette az esküt az új parlament. Ezzel az én mandátumom megszünt. 12 évet töltöttem el a házban országgyűlési képviselőként. Tettem, amit a legjobb tudásom és lelkiismeretem szerint tehettem.

Azt, hogy ez sok vagy kevés, nem az én tisztem eldönteni. Amikor magamban is lezárom életemnek ezt a korszakát azt hiszem a legtöbb, amit elértem, hogy megőriztem tisztességemet, becsületemet, arcomat és ember maradtam.

Hiszem, hogy nyugodtan nézhetek bárki szemébe és a tükörbe is. Fontosnak tartom, hogy amikor sok okból úgy éreztem, hogy itt az idő, képes voltam a magam döntése alapján felállni.
Hálával és köszönettel tartozom azoknak, akik lehetővé tették, hogy elérjem céljaimat, akik segítettek, mellettem voltak és azoknak a néhányaknak, akik még barátságukkal is megtiszteltek. A közösségnek, akár az elmúlt 25 évben, továbbra is része leszek. Maradok veletek, maradjatok ti is velem!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük