Így lettek Magyarország és a magyar emberek nem kívánatosak a világban – Gusztustalan amit a hatalom művel


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Fidesz alatt ide jutottunk: Magyarország nemzetbiztonsági kockázatot jelent a nyugat számára

Az MSZP már többször felhívta a kormány figyelmét arra, hogy a letelepedési kötvényekkel való üzleteléssel, a vízumok kiadásával és az állampolgárság kontrollálatlan, ellenőrizetlen megadásával tízezrek juthatnak illetéktelenül magyar papírokhoz. Ennek a folyamatnak a végeredményét lassan minden állampolgár érezni fogja.

Magyar papírokkal rendelkező bűnözők, drogcsempészek, terroristák, és kémek miatt az Amerikai Egyesült Államok kizárhatja hazánkat a vízummentességből, de már nem kell sok idő ahhoz sem, hogy az Európai Unió is megkérdezze Orbánékat: miért szabadítja Európára a Fidesz a letelepedési kötvénnyel érkezők, vagy a magyarul nem beszélő, új magyar állampolgárok tömegeit?

A Nemzetbiztonsági bizottság és a Nemzeti összetartozás bizottsága alakuló ülésén mi is válaszokat várunk az illetékes miniszterjelöltektől és hivatalok vezetőitől: az amerikai belbiztonsági minisztérium milyen határidőt jelölt meg a biztonsági kockázatot jelentő visszaélés-sorozat felszámolására, a hatóságok pedig mit tettek eddig az ügy megnyugtató rendezésére?

Molnár Zsolt,
a Nemzeti összetartozás bizottság alelnöke,
a Nemzetbiztonsági bizottság tagja

A vízum egy ország területére való belépésre, ott tartózkodásra, kiutazásra, vagy egy ország területén való átutazásra feljogosító engedély. Lehet külön okmány, vagy a kérelmező útlevelébe beütött pecsét. Egyes országok, általában kétoldalú egyezmények alapján, nem kívánják meg egymás állampolgáraitól a vízum szükségességét.

Ettől és ennek minden előnyétől kíván minket megfosztani a hatalom, minnél jobban elzárni, elszigetelni a Nyugattól…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük