Így lettek Magyarország és a magyar emberek nem kívánatosak a világban – Gusztustalan amit a hatalom művel


Magyar zászló - Fotó: Reflektor blog
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Fidesz alatt ide jutottunk: Magyarország nemzetbiztonsági kockázatot jelent a nyugat számára

Az MSZP már többször felhívta a kormány figyelmét arra, hogy a letelepedési kötvényekkel való üzleteléssel, a vízumok kiadásával és az állampolgárság kontrollálatlan, ellenőrizetlen megadásával tízezrek juthatnak illetéktelenül magyar papírokhoz. Ennek a folyamatnak a végeredményét lassan minden állampolgár érezni fogja.

Magyar papírokkal rendelkező bűnözők, drogcsempészek, terroristák, és kémek miatt az Amerikai Egyesült Államok kizárhatja hazánkat a vízummentességből, de már nem kell sok idő ahhoz sem, hogy az Európai Unió is megkérdezze Orbánékat: miért szabadítja Európára a Fidesz a letelepedési kötvénnyel érkezők, vagy a magyarul nem beszélő, új magyar állampolgárok tömegeit?

A Nemzetbiztonsági bizottság és a Nemzeti összetartozás bizottsága alakuló ülésén mi is válaszokat várunk az illetékes miniszterjelöltektől és hivatalok vezetőitől: az amerikai belbiztonsági minisztérium milyen határidőt jelölt meg a biztonsági kockázatot jelentő visszaélés-sorozat felszámolására, a hatóságok pedig mit tettek eddig az ügy megnyugtató rendezésére?

Molnár Zsolt,
a Nemzeti összetartozás bizottság alelnöke,
a Nemzetbiztonsági bizottság tagja

A vízum egy ország területére való belépésre, ott tartózkodásra, kiutazásra, vagy egy ország területén való átutazásra feljogosító engedély. Lehet külön okmány, vagy a kérelmező útlevelébe beütött pecsét. Egyes országok, általában kétoldalú egyezmények alapján, nem kívánják meg egymás állampolgáraitól a vízum szükségességét.

Ettől és ennek minden előnyétől kíván minket megfosztani a hatalom, minnél jobban elzárni, elszigetelni a Nyugattól…


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük