Ha ez a tag is Orbán egyik strómanja, akkor Orbán vagyona mennyinél járhat? – 1000 milliárd már megvan nem?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Kihirdették a Liget projekthez kapcsolódó mélygarázsra kiírt közbeszerzési pályázat eredményét…

 

Kihirdették a Liget projekthez kapcsolódó mélygarázsra kiírt közbeszerzési pályázat eredményét és nem történt meglepetés: a Tiborcz István üzlettársához, Paár Attilához tartozó West Hungária Bau Kft. (WHB) nyerte el a megbízást. 6 milliárdért vállalták, hogy négyszintes, 15 méter mély parkolórendszer kerítenek a tér alá.A komplett mélygarázs alapterülete 30 ezer négyzetméter, ennek 80-90 százaléka lesz alkalmas autók fogadására. Összesen 800 autó parkolhat majd a garázsban, három szinten.

A WHB-nak – ami akkor lett ismert, amikor megvásárolta a miniszterelnök vejének részesedését az Elios Zrt.-ben – vannak már mélygarázs-referenciái. Ők építenek 525 helyes mélygarázst a József Nádor téren és 500 férőhelyest a Millenárison, de valósággal ömlik hozzájuk a közpénz, az új MTK-stadion építése és az Operaház felújítása után a Károlyi-Csekonics Palotaegyüttest is ők renoválhatják.

Csúcsteljesítményük a miniszterelnök által személyesen felügyelt a Puskás Stadion építése lehet. Tavaly 200 milliárdos keretszerződést nyertek el két másik kormányközeli céggel. Nem tudnak hibázni.

Legalább most már egyértelmű, hogy Tiborcz egyik cégének azért BDPST a neve, mert gyakorlatilag övé lett a komplett főváros. Vagy nem?

Olyan mintha nálunk a mélygarázsok és a térkövek lennének a természetes ökoszisztéma. Mondjuk mélygarázst a közlekedéssel foglalkozó kutatók szerint teljesen felesleges már építeni, de nem lep meg, hogy kormányunk ebben sem követi a kutatókat…
Forrás: 444 / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük