Példaértékű az MSZP legelső parlamenti kezdeményezése – így kell politikát csinálni


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mesterházy Attila az MSZP parlamenti képviselője jelentette be a kezdeményezést.

Azt gondoljuk, hogy igen, ez az amiért ellenzéki képviselőket küldünk a parlamentbe. Én a magam részéről pontosan ezt vártam el az MSZP képviselőitől.

Persze lehet legyinteni, áh a fideszesek úgyis lesöprik a javaslatot. Na de éppen ezért kell ilyen javaslatokat tenni. Hogy azután mindenkinek elmondhassuk, nem csak az MSZP, hanem mi szavazópolgárok, hogy ezt a javaslatot söpörte le a gátlástalan narancsos diktatúra. Ebből lesz ugyanis valódi és erős alternatíva.

Az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség az Adóskamara javaslatait tartalmazó törvényjavaslatot nyújt be, amelynek elfogadásával a végrehajtások felfüggesztésre kerülnének. Csak idén 30-40 ezer családot terveznek kilakoltatni, ezért rendkívül fontos, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy a hitelkárosultak jogi helyzetének rendezéséig senki se kerüljön utcára.

A jelenlegi helyzetben, amikor a deviza alapú hitelszerződések ügyében rengeteg jogi kérdés még megválaszolatlan, az Orbán-kormány csak egy dolgot tehet: le kell állítania a végrehajtásokat.

Az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség javaslata amellett, hogy felfüggeszti a kilakoltatásokat, egyben lehetőséget is nyújt az Országgyűlésnek, hogy megalkossa a szükséges adósmentő jogszabályokat. Ha a Fidesz valóban olyan családbarát, mint ahogyan azt állítja magáról, akkor támogatnia kell a kezdeményezést. – jelentette be Mesterházy Attila.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Az MSZP pedig úgy tűnik rá is mozdult az új politikai irányra, ugyanis Burány Sándor a Párbeszéd frakció MSZP-s tagja máris fórumot tartott a X. kerület kilakoltatás előtt álló családjai körében.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mint ahogyan a politikus fogalmaz:

Kiscsoportos megbeszélést tartottunk a Bihari utcai családok képviselőivel, Somlyódy Csaba és Patay Judit önkormányzati képviselőkkel, a Város Mindenkié Csoport tagjaival. A téma továbbra is a kilakoltatások megállítása. Mivel lejárt a moratórium, fennáll a veszélye, hogy a kisgyerekes családokat, időseket egy – kettőre kilakoltatják otthonaikból. Akkor is, ha nincs tartozásuk, úgy is, ha nem biztosítanak számukra másik lakást. Közösen keressük a megoldást.

Ez a politika az, amit a választások előtt vinni kellett volna. Gratulálunk az MSZP-nek, hogy megtalálta a saját útját. Így épül újra Orbán ellenzéke.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük