Lassan minden második Fideszes fiú anyja, anyósa strómann lesz? – Döbbenet milyen szinten néznek hülyének minket


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Újabb fideszes családbarát lépés…

 

100 milliós házat adott anyósa Kubatovnak

Kubatov Gábor magyar politikus, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országos pártigazgatója és alelnöke, országgyűlési képviselő. A Ferencvárosi Torna Club elnöke. A 2016-os Befolyás-barométer szerint ő Magyarország 12. legbefolyásosabb személye.

Az érdem a Hvg. munkatársaié, akik leleplezték a jelentős anomáliát Kubatov Gábor január végén leadott vagyonbevallása és a valóság legalábbis egy szelete között. A Fidesz pártigazgató-alelnöke január végén leadott vagyonbevallása szerint csak egy Volkswagen Jettával és 600 ezer forinttal gyarapodott az előző évhez képest.

Kubatov Gábor is igyekszik minden lehetséges módszerrel leplezni, hogy az elmúlt 8 évben mennyi pénzt sikerült „megtakarítania”. Új otthonát, egy 100 milliós erődítményt a 80 éves anyósa vásárolta, építette fel papíron a Fidesz pártigazgatójának.

A vagyonnyilatkozatból – Magyarországon mondhatni: persze – nem derül ki az a tulajdon, ami kezdetben egy telek volt, majd  egy bonyolult telekegyesítési és  -megosztási manőver után ház is került rá, hogy aztán tavaly ősszel oda beköltözhessen a fideszes harcostárs a családjával. És hogy miért nem derül ki? Mert az adásvétel nem Kubatov, hanem a 80 éves anyósa nevére történt 2016 októberében.Úgy tűnik, hogy a fideszes képviselők csak családi támogatással tudnak anyagilag boldogulni: Szijjártó Péter 167 milliós villáját részben a szülei fizették, Lázár János is családi segítséggel vásárolt ingatlanokat a gyermekének és már Kósa Lajos is számíthat a nyugdíjasként nagyvállalkozóvá lett édesanyja támogatására.

A fideszesek csak akkor szerénykednek, amikor a pénzügyeikről van szó. Mindent megtesznek azért, hogy elrejtsék a vagyonukat és ehhez a „családbarát” fideszes képviselők minden rokonukat felhasználják.

Forrás: MSZP / Népszava


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük