Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újabb fideszes családbarát lépés…

 

100 milliós házat adott anyósa Kubatovnak

Kubatov Gábor magyar politikus, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országos pártigazgatója és alelnöke, országgyűlési képviselő. A Ferencvárosi Torna Club elnöke. A 2016-os Befolyás-barométer szerint ő Magyarország 12. legbefolyásosabb személye.

Az érdem a Hvg. munkatársaié, akik leleplezték a jelentős anomáliát Kubatov Gábor január végén leadott vagyonbevallása és a valóság legalábbis egy szelete között. A Fidesz pártigazgató-alelnöke január végén leadott vagyonbevallása szerint csak egy Volkswagen Jettával és 600 ezer forinttal gyarapodott az előző évhez képest.

Kubatov Gábor is igyekszik minden lehetséges módszerrel leplezni, hogy az elmúlt 8 évben mennyi pénzt sikerült „megtakarítania”. Új otthonát, egy 100 milliós erődítményt a 80 éves anyósa vásárolta, építette fel papíron a Fidesz pártigazgatójának.

A vagyonnyilatkozatból – Magyarországon mondhatni: persze – nem derül ki az a tulajdon, ami kezdetben egy telek volt, majd  egy bonyolult telekegyesítési és  -megosztási manőver után ház is került rá, hogy aztán tavaly ősszel oda beköltözhessen a fideszes harcostárs a családjával. És hogy miért nem derül ki? Mert az adásvétel nem Kubatov, hanem a 80 éves anyósa nevére történt 2016 októberében.

Úgy tűnik, hogy a fideszes képviselők csak családi támogatással tudnak anyagilag boldogulni: Szijjártó Péter 167 milliós villáját részben a szülei fizették, Lázár János is családi segítséggel vásárolt ingatlanokat a gyermekének és már Kósa Lajos is számíthat a nyugdíjasként nagyvállalkozóvá lett édesanyja támogatására.

A fideszesek csak akkor szerénykednek, amikor a pénzügyeikről van szó. Mindent megtesznek azért, hogy elrejtsék a vagyonukat és ehhez a „családbarát” fideszes képviselők minden rokonukat felhasználják.

Forrás: MSZP / Népszava


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: