Dobj el mindent mert megtaláltuk az Orbán-rendszer legelképesztőbb fényképét – #sosevoltehezfogható


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Na drága véreim, Magyarok!

Ezen az egy fényképen úgy hiszem minden rajta van, ami jellemzi a mai rendszert. Na jó, talán a lopott vagyon lemaradt a képről, bár a feltűnően drága öltönyökben feszítő urak zsebében bizonyosan akad valami.A képen szereplő két úrról.

Bizonyára mindenkinek van olyan középiskolai haverja, aki mindig is a legnagyobb gyökér volt minden társaságban, de jót nevettünk ízléstelen alpári tréfáin. Tudod, az a srác aki ciki volt, mert mindig 2 sörrel többet ivott, mint kellett volna, ő már akkor is cigizett, amikor senki más és elsőként jött az az ötlete, hogy szipuzzunk ragasztót egy zacskóból.

Gyökér volt mindig is, de haver. Mikor mindannyian felnőttetek, ő ugyanaz a gyökér maradt, azonban minden osztálytalálkozónak ő maradt a lelke. Mindennemű hasonlóság a valósággal nyilván kizárva, hiszen #dajcstomi nyilván nem tett ilyeneket, azonban valamilyen ilyen viszony fűzi a #viktorhoz.

Közben meg ott van a NER furkósbotja, a keresztény erkölcsiség megmondóembere aki hétről hétre napról napra sokkol mindenkit stílusával. Mint amikor civileket akart a taknyukon és a vérükön kirángatni bizonyos helyekről.

Na ez a két ember állt most össze egy közös fotóra, amely be kell valljam művészi lett. De lehet hogy én látok bele többet….
Mindenesetre egy ismerősöm csak annyit kérdezett:

Jó kép, de melyikük a fiú?Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük