Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Na drága véreim, Magyarok!

Ezen az egy fényképen úgy hiszem minden rajta van, ami jellemzi a mai rendszert. Na jó, talán a lopott vagyon lemaradt a képről, bár a feltűnően drága öltönyökben feszítő urak zsebében bizonyosan akad valami.

A képen szereplő két úrról.

Bizonyára mindenkinek van olyan középiskolai haverja, aki mindig is a legnagyobb gyökér volt minden társaságban, de jót nevettünk ízléstelen alpári tréfáin. Tudod, az a srác aki ciki volt, mert mindig 2 sörrel többet ivott, mint kellett volna, ő már akkor is cigizett, amikor senki más és elsőként jött az az ötlete, hogy szipuzzunk ragasztót egy zacskóból.

Gyökér volt mindig is, de haver. Mikor mindannyian felnőttetek, ő ugyanaz a gyökér maradt, azonban minden osztálytalálkozónak ő maradt a lelke. Mindennemű hasonlóság a valósággal nyilván kizárva, hiszen #dajcstomi nyilván nem tett ilyeneket, azonban valamilyen ilyen viszony fűzi a #viktorhoz.

Közben meg ott van a NER furkósbotja, a keresztény erkölcsiség megmondóembere aki hétről hétre napról napra sokkol mindenkit stílusával. Mint amikor civileket akart a taknyukon és a vérükön kirángatni bizonyos helyekről.

Na ez a két ember állt most össze egy közös fotóra, amely be kell valljam művészi lett. De lehet hogy én látok bele többet….

Mindenesetre egy ismerősöm csak annyit kérdezett:

Jó kép, de melyikük a fiú?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: