Dobj el mindent mert megtaláltuk az Orbán-rendszer legelképesztőbb fényképét – #sosevoltehezfogható


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Na drága véreim, Magyarok!

Ezen az egy fényképen úgy hiszem minden rajta van, ami jellemzi a mai rendszert. Na jó, talán a lopott vagyon lemaradt a képről, bár a feltűnően drága öltönyökben feszítő urak zsebében bizonyosan akad valami.

A képen szereplő két úrról.

Bizonyára mindenkinek van olyan középiskolai haverja, aki mindig is a legnagyobb gyökér volt minden társaságban, de jót nevettünk ízléstelen alpári tréfáin. Tudod, az a srác aki ciki volt, mert mindig 2 sörrel többet ivott, mint kellett volna, ő már akkor is cigizett, amikor senki más és elsőként jött az az ötlete, hogy szipuzzunk ragasztót egy zacskóból.

Gyökér volt mindig is, de haver. Mikor mindannyian felnőttetek, ő ugyanaz a gyökér maradt, azonban minden osztálytalálkozónak ő maradt a lelke. Mindennemű hasonlóság a valósággal nyilván kizárva, hiszen #dajcstomi nyilván nem tett ilyeneket, azonban valamilyen ilyen viszony fűzi a #viktorhoz.

Közben meg ott van a NER furkósbotja, a keresztény erkölcsiség megmondóembere aki hétről hétre napról napra sokkol mindenkit stílusával. Mint amikor civileket akart a taknyukon és a vérükön kirángatni bizonyos helyekről.Na ez a két ember állt most össze egy közös fotóra, amely be kell valljam művészi lett. De lehet hogy én látok bele többet….

Mindenesetre egy ismerősöm csak annyit kérdezett:

Jó kép, de melyikük a fiú?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük