El se hinné mi volt a parlament alakulásának legpofátlanabb húzása – mi lesz még itt?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nyilván közpénzből, az adófizetők zsebéből volt ez is…

 

A hvg.hu fotózott le két képviselőnél is egy-egy iPhone X-es csúcskategóriás telefont. Ennek a 64 gigabyte-os változata a Telekomnál 270 ezer, a 256 gigabyte-os 326 ezer forint. A lap azt írta, minden képviselő kapott ilyen telefont, de választhattak helyette csúcskategóriás Samsungot is.

Az Országgyűlés honlapján a szerződések között van egy olyan márciusi szerződés, hogy a hivatal 660 millió 400 ezerért vásárol telefonokat a Telekomtól “közbeszerzési eljárás alapján”, és további 31 millió 500 ezerért mobilnetet, szintén közbeszerzési eljárás alapján. A szerződések 2018.03.20.-tól 2022.06.30.-ig tartanak.

A közbeszerzési adatbázisban pedig egy olyan friss közbeszerzést találtunk szintén március 20-i szerződéskötési dátummal, amely szerint a Telekom 520 millióért szállítja le a következőket:

700 db előfizetés (SIM)
413 db középkategóriás Android készülék
145 db prémiumkategóriás Android készülék
250 db iPhone (vagy azzal egyenértékű) készülék.

Ez összesen 808 telefonkészülék. Továbbá 30 millióért 500 darab “mobil internet szolgáltatás teljesítését (SIM)” szállít a Telekom. – írta meg az Index.

 

A tanárok, orvosok, nővérek, tűzoltók, rendőrök nem a MI alkalmazottaink? Ők miért nem kapnak ingyen autót, telefont, lakást közpénzből? Végül is csak az életedet mentik meg, vagy felkészítenek rá…

Szinte  Látjuk magunk előtt Kaslert, ahogy letölti a tízparancsolatot meg felrakat egy vírusirtót ami megvéd a százmillió AIDS-es nigériaitól…A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük