Az éjszaka leple alatt teherautók érkeztek a fővárosba – a hatalom is készül a mai tüntetésre


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Olvasónktól kaptuk azokat az exkluzív fotókat amelyek bizonyítják, a mai napra igen is készül a hatalom.

Az az Orbán Viktor és kormánya, amely pár évvel ezelőtt maga bontotta le a kordont a Kossuth téren, arra hivatkozva, hogy Magyarország főterét nem lehet kordonokkal lezárni, ma úgy döntött önmaga állítja vissza a kordonokat.

Persze érthető ez a dolog, hiszen ellenzékben semmi sem volt drága a Fidesznek a hatalom megszerzéséhez, kormányon viszont a legrosszabb botcsinálta arisztokraták. Ma a hatalom szépen megünnepli saját magát, melybe nem fér bele az, hogy holmi ellenzéki “söpredék” megzavarja a hatalom saját ünnepségét.

Márpedig megfogja! Több ellenzéki párt és civil szervezet már tegnap éjjel óta a Kossuth téren van. és akkor itt álljunk meg egy pontra. Itt ugyanis most nem 2006 van. Nem a csőcselék van kint az utcákon, hanem elkötelezett európai demokraták. Ezt pedig sehogy sem fogja fel a hatalom.

Kár ugyanis rettegnie a kormánynak, ezek az emberek nem azok a barbárok, akiket a jobboldal rászabadított a fővárosra vagy a köztelevízióra. Itt nem lesz balhé, ha csak provokátorok nem csinálnak balhét. A kormány mégis magából indul ki, ezeknek a tanulságát örökítette meg az a fényképsorozat amit olvasónk küldött:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük