Az éjszaka leple alatt teherautók érkeztek a fővárosba – a hatalom is készül a mai tüntetésre


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Olvasónktól kaptuk azokat az exkluzív fotókat amelyek bizonyítják, a mai napra igen is készül a hatalom.

Az az Orbán Viktor és kormánya, amely pár évvel ezelőtt maga bontotta le a kordont a Kossuth téren, arra hivatkozva, hogy Magyarország főterét nem lehet kordonokkal lezárni, ma úgy döntött önmaga állítja vissza a kordonokat.Persze érthető ez a dolog, hiszen ellenzékben semmi sem volt drága a Fidesznek a hatalom megszerzéséhez, kormányon viszont a legrosszabb botcsinálta arisztokraták. Ma a hatalom szépen megünnepli saját magát, melybe nem fér bele az, hogy holmi ellenzéki “söpredék” megzavarja a hatalom saját ünnepségét.

Márpedig megfogja! Több ellenzéki párt és civil szervezet már tegnap éjjel óta a Kossuth téren van. és akkor itt álljunk meg egy pontra. Itt ugyanis most nem 2006 van. Nem a csőcselék van kint az utcákon, hanem elkötelezett európai demokraták. Ezt pedig sehogy sem fogja fel a hatalom.

Kár ugyanis rettegnie a kormánynak, ezek az emberek nem azok a barbárok, akiket a jobboldal rászabadított a fővárosra vagy a köztelevízióra. Itt nem lesz balhé, ha csak provokátorok nem csinálnak balhét. A kormány mégis magából indul ki, ezeknek a tanulságát örökítette meg az a fényképsorozat amit olvasónk küldött:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük