Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Olvasónktól kaptuk azokat az exkluzív fotókat amelyek bizonyítják, a mai napra igen is készül a hatalom.

Az az Orbán Viktor és kormánya, amely pár évvel ezelőtt maga bontotta le a kordont a Kossuth téren, arra hivatkozva, hogy Magyarország főterét nem lehet kordonokkal lezárni, ma úgy döntött önmaga állítja vissza a kordonokat.

Persze érthető ez a dolog, hiszen ellenzékben semmi sem volt drága a Fidesznek a hatalom megszerzéséhez, kormányon viszont a legrosszabb botcsinálta arisztokraták. Ma a hatalom szépen megünnepli saját magát, melybe nem fér bele az, hogy holmi ellenzéki “söpredék” megzavarja a hatalom saját ünnepségét.

Márpedig megfogja! Több ellenzéki párt és civil szervezet már tegnap éjjel óta a Kossuth téren van. és akkor itt álljunk meg egy pontra. Itt ugyanis most nem 2006 van. Nem a csőcselék van kint az utcákon, hanem elkötelezett európai demokraták. Ezt pedig sehogy sem fogja fel a hatalom.

Kár ugyanis rettegnie a kormánynak, ezek az emberek nem azok a barbárok, akiket a jobboldal rászabadított a fővárosra vagy a köztelevízióra. Itt nem lesz balhé, ha csak provokátorok nem csinálnak balhét. A kormány mégis magából indul ki, ezeknek a tanulságát örökítette meg az a fényképsorozat amit olvasónk küldött:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: