SZAVAZÁS: Ön örül Schiffer András távozásának az LMP-ből?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Schiffer András távozott az LMP-ből. Önnek mi a véleménye róla?

Az LMP emblematikus politikusa ma bejelentette, távozik a pártból és megszünteti tagsági viszonyát. Mint ahogyan a politikus hivatalos oldalán közölte

Az utolsó csepp a pohárban: Szabó Szabolcs, a neoliberális Együtt képviselőjének csatlakozása az egykoron általam vezetett parlamenti frakcióhoz. A szabadkereskedelem előrenyomulásának megállítása, a szabad tőkeáramlás elé emelt szociális és ökológiai korlátok védelme: ma egyszerre globális és nemzeti sorskérdés.

Schiffer András távozása bizonyára rosszkor jött az ökopártnak, hiszen jelenleg is belső válságát éli az LMP. Verekedő politikusok, etikai vizsgálatok pár héttel a tisztújítás előtt.

Azonban Schiffer eleve megosztó személyiség a demokratikus oldalon, hiszen sokan vádolták már a politikust azzal, hogy valójában a Fidesz embere. Mi ilyet természetesen nem állítanánk, azonban sokak úgy vélik, a veterán politikus távozásával új lendületet kaphat a párt.

Ön mit gondol erről?

Ön örül Schiffer András távozásának az LMP-ből?View Results

Betöltés ... Betöltés ...

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük