SZAVAZÁS: Ön örül Schiffer András távozásának az LMP-ből?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Schiffer András távozott az LMP-ből. Önnek mi a véleménye róla?

Az LMP emblematikus politikusa ma bejelentette, távozik a pártból és megszünteti tagsági viszonyát. Mint ahogyan a politikus hivatalos oldalán közölte

Az utolsó csepp a pohárban: Szabó Szabolcs, a neoliberális Együtt képviselőjének csatlakozása az egykoron általam vezetett parlamenti frakcióhoz. A szabadkereskedelem előrenyomulásának megállítása, a szabad tőkeáramlás elé emelt szociális és ökológiai korlátok védelme: ma egyszerre globális és nemzeti sorskérdés.

Schiffer András távozása bizonyára rosszkor jött az ökopártnak, hiszen jelenleg is belső válságát éli az LMP. Verekedő politikusok, etikai vizsgálatok pár héttel a tisztújítás előtt.

Azonban Schiffer eleve megosztó személyiség a demokratikus oldalon, hiszen sokan vádolták már a politikust azzal, hogy valójában a Fidesz embere. Mi ilyet természetesen nem állítanánk, azonban sokak úgy vélik, a veterán politikus távozásával új lendületet kaphat a párt.

Ön mit gondol erről?Ön örül Schiffer András távozásának az LMP-ből?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük