Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Változást akarnak az európai választók, ezért a jövő évi választást követően az Európai Parlamentben is jelentős átalakulások várhatóak.

 

Változást akarnak az európai választók, ezért a jövő évi választást követően az Európai Parlamentben is jelentős átalakulások várhatóak – mondta Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő szombaton az M1 aktuális csatorna esti műsorában.

Morvai Krisztina magyar jogász, politikus, a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselője az Európai Parlamentben, egyetemi docens az ELTE Állam és Jogtudományi Karán. A magyarországi családon belüli erőszak jelentős kutatója, egy időben feminista aktivista. 2006 és 2008 között a Civil Jogász Bizottság társelnöke volt. A Jobbik Magyarországért Mozgalom listavezetője volt a 2009. évi EP választáson, azóta Magyarország képviselője az Európai Parlamentben.

A képviselő szerint az európai polgárok többsége egyetért Magyarországgal, vagyis ellenzi a tömeges migrációt, elveti az Európai Egyesült Államok létrehozásának ötletét. A konzervatív szavazók azért is igénylik a változást, mert jelenleg a szocialista, a liberális és a néppárti vélemények és felszólalások között alig látszik különbség.

Morvai Krisztina – Fotó: Népszava

Morvai Krisztina arra számít, hogy jövőre a kereszténydemokrata, migrációellenes politikai csoportosulások újjászervezik a jobbközép pártokat tömörítő Európai Néppártot, vagy új politikai erőt alapítanak.

A képviselő közölte, hogy jövőre visszavonul a képviselőségtől és egyáltalán nem kíván politikával foglalkozni.

“Morvai Krisztina a Jobbik listájáról szerzett képviselői mandátumot az Európai Parlamentben. Régóta intenzív kampányt folytat az őt delegáló párt ellen éppen olyan hazugságokkal és rágalmakkal, amelyeket a Fidesz és propagandasajtója zúdított az elmúlt időszakban a Jobbikra. Jelentős segítséget nyújtott a választási csalásoktól sem visszariadó, diktatúrát építő Fidesz hatalomban tartásában, amely egy egykori jogvédőtől szégyen.” – írta nemrég közleményében a Jobbik.

 

Forrás: MTI / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: