Olyan üzenetet küldtek Orbánnak a baloldali fiatalok, amely alapjaiban bontja meg a rendszert – félmillióan látták az elöző videót, itt a folytatás


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha Orbán és rendszere azt gondolta, meg tudja törni az ellenállást, nagyon téved. A baloldali fiatalok csattanós választ adtak Orbánéknak!

A Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom fiataljai ismét csattanós videót készítettek. Úgy tűnik, nem lehet megállítani a baloldali fiatalokat. Az előző videójukat fél millió ember látta a facebookon.

Újra kamera elé álltak azok, akiktől a Fidesz a legjobban retteghet, vagyis a fiatalok. Az MSZP társult ifjúsági szervezetének a fiataljai eltökéltebbek mint valaha.

Mint a videóban elmondják, nem fognak meghátrálni és ha kell újra meg újra utcára vonulnak annak érdekében hogy a Fidesz ne tudja kiépíteni a totális államát. Romániában és Szlovákiában meghátrálásra tudták késztetni a tüntetők a központi hatalmat – és ha a baloldali fiatalokon múlik – itthon sem lesz máshogy.

Bár a hatalom arra játszik, hogy kifogy a tüntetésekből a lendület “mi ezt nem fogjuk hagyni”A videóra hangot a jobb alsó sarokban tudsz adni 

Arra kérünk, oszd meg ezt a videót ha egyet értesz vele!

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük