Olyan üzenetet küldtek Orbánnak a baloldali fiatalok, amely alapjaiban bontja meg a rendszert – félmillióan látták az elöző videót, itt a folytatás


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ha Orbán és rendszere azt gondolta, meg tudja törni az ellenállást, nagyon téved. A baloldali fiatalok csattanós választ adtak Orbánéknak!

A Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom fiataljai ismét csattanós videót készítettek. Úgy tűnik, nem lehet megállítani a baloldali fiatalokat. Az előző videójukat fél millió ember látta a facebookon.Újra kamera elé álltak azok, akiktől a Fidesz a legjobban retteghet, vagyis a fiatalok. Az MSZP társult ifjúsági szervezetének a fiataljai eltökéltebbek mint valaha.

Mint a videóban elmondják, nem fognak meghátrálni és ha kell újra meg újra utcára vonulnak annak érdekében hogy a Fidesz ne tudja kiépíteni a totális államát. Romániában és Szlovákiában meghátrálásra tudták késztetni a tüntetők a központi hatalmat – és ha a baloldali fiatalokon múlik – itthon sem lesz máshogy.

Bár a hatalom arra játszik, hogy kifogy a tüntetésekből a lendület “mi ezt nem fogjuk hagyni”

A videóra hangot a jobb alsó sarokban tudsz adni 
Arra kérünk, oszd meg ezt a videót ha egyet értesz vele!

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük