Kordonbontás? A Fidesz agyafúrt tervet eszelt ki, amivel beleköpött az ellenzék levesébe


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha valaki azt feltételezte, hogy a fideszes fiúk nem fognak valami ördögit kitalálni, hát nagyon tévedtünk mindannyian.

Ami igaz az igaz, a Fideszről nem lehet azt mondani, hogy hülyék lennének, igaz ezt a tervet valószínűleg nem Németh Szilárd vagy Kásler doktor géniuszát kell keresni mindezek mögött.

Mint ahogyan a Fideszt nem jobbról lehet legyőzni, úgy tévúton jár az ellenzék, amikor azt gondolja, hogy a kormánypártokat a saját pályájukon és a saját eszközeikkel lehet legyőzni. Ugyanis nem régen volt még az a bizonyos 2006-os év, amikor maga Orbán Viktor bontott kordont és az sem, amikor a jobboldal lángba borította a fővárost.

Szóval minden jel szerint nem tudhatja magáénak az erkölcsi győzelmet az ellenzék egy újabb kordonbontással, ugyanis a kormányközeli források szerint egyáltalán nem lesz kordon.

Aki azonban azt hinné, hogy megjött a bátorsága Orbánéknak, nos az téved. A hírek szerint rendőrsorfal fogja védeni a Kossuth teret és az önmagát ünneplő kormányt. Tehát nem fizikai kerítést fognak alkalmazni, hanem a rendőrök saját testükkel fogják hermetikusan lezárni a nemzet főterét.

Az új, kétharmados Fidesz-többségű Országgyűlés keddi alakuló ülésére több tüntetést is szerveznek a Kossuth térre: részint az elmúlt hetek civil demonstrációja, a Mi vagyunk a többség! nevű tüntetéssorozat harmadik felvonását tartják meg, továbbá élőláncot is vonnának a Parlament köré.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük