Kordonbontás? A Fidesz agyafúrt tervet eszelt ki, amivel beleköpött az ellenzék levesébe


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ha valaki azt feltételezte, hogy a fideszes fiúk nem fognak valami ördögit kitalálni, hát nagyon tévedtünk mindannyian.

Ami igaz az igaz, a Fideszről nem lehet azt mondani, hogy hülyék lennének, igaz ezt a tervet valószínűleg nem Németh Szilárd vagy Kásler doktor géniuszát kell keresni mindezek mögött.

Mint ahogyan a Fideszt nem jobbról lehet legyőzni, úgy tévúton jár az ellenzék, amikor azt gondolja, hogy a kormánypártokat a saját pályájukon és a saját eszközeikkel lehet legyőzni. Ugyanis nem régen volt még az a bizonyos 2006-os év, amikor maga Orbán Viktor bontott kordont és az sem, amikor a jobboldal lángba borította a fővárost.

Szóval minden jel szerint nem tudhatja magáénak az erkölcsi győzelmet az ellenzék egy újabb kordonbontással, ugyanis a kormányközeli források szerint egyáltalán nem lesz kordon.

Aki azonban azt hinné, hogy megjött a bátorsága Orbánéknak, nos az téved. A hírek szerint rendőrsorfal fogja védeni a Kossuth teret és az önmagát ünneplő kormányt. Tehát nem fizikai kerítést fognak alkalmazni, hanem a rendőrök saját testükkel fogják hermetikusan lezárni a nemzet főterét.

Az új, kétharmados Fidesz-többségű Országgyűlés keddi alakuló ülésére több tüntetést is szerveznek a Kossuth térre: részint az elmúlt hetek civil demonstrációja, a Mi vagyunk a többség! nevű tüntetéssorozat harmadik felvonását tartják meg, továbbá élőláncot is vonnának a Parlament köré.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük