Dr. Kásler Miklós - fotó: Németh András Péter
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megint az történik, mint oly sokszor. Ismerőseim egy sör mellett elmesélik, hogy milyen hírek terjednek a Fideszről én pedig hitetlenkedek. Á ilyen nem történhet meg. a valóság azonban mindig arcul csap.

Amikor annak idején Felcsútról meséltek nekem, azt hittem a bolondját járatják velem. Jött a hír

“Orbán faluja stadiont kap, az 1500 fős faluban 3000 fős stadion lesz, méghozzá Orbán hátsó udvarában”

Á ezt nem hiszem el! A bolondját járatják velem. De lett.

“Figyelj, lesz kisvasút is”

Na ezt már nem nyalom be – mindenki ismeri, ezek után mi történt.

Nos ugyan ez volt a helyzet, amikor meséltek nekem, hogy a jó Balog Zoltán utódja milyen ember is valójában. Ugyanez volt a reakcióm amikor elmondták ismerőseim: “Egy olyan ember fog felelni az egészségügyért, aki szerint a 10 parancsolat gyógyít”

Áhh, kiforgatjátok a szavait, ekkora ökörséget nem mondhatott. De mondott! Egyből eszembe jutott egy Harry Potter idézet:

“Tapmancs úr hangot kíván adni afeletti megrökönyödésének, hogy egy ilyen címeres ökör katedrát kaphatott.”

Ez azonban irodalom, Magyarországon pedig a rögvalóság. Szóval van ez az elszabadult hajóágyú aki az oktatás és az egészségügy felett fogja kifejteni áldásos hatását. És ez nem vicces, nem arról van szó most már, hogy mekkora IQ fighter. Ez egy tragédia.

Most előkerültek szintén új információk, amelyeken már elmosolyodni sem tudok. Ez az ember ilyenekről beszél, mint:

Nem tudják a tinédzser lányok,hogy ki a gyerek apja,mert a diszkóban kábítószer hatása alatt nem tudják kontrollálni, hogy mit cselekszenek

Nem tudják a tinédzser lányok,hogy ki a gyerek apja,mert a diszkóban kábítószer hatása alatt nem tudják kontrollálni, hogy mit cselekszenek

Nem tudják a tinédzser lányok,hogy ki a gyerek apja,mert a diszkóban kábítószer hatása alatt nem tudják kontrollálni, hogy mit cselekszenek – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Unbeliever

Vagy ilyenekről:

Sosem voltam politikus miatt ennyire rosszkedvű. Megnyerte a Fidesz a választásokat és most megcselekszik, amire hivatottak. Szomorú évek elé nézünk.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: