Lendvai Ildikó kőkeményen beszólt Orbánnak – Orbánon röhög most a teljes internet


Lendvai Ildikó
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A szocialista politikustól megszokhattuk, hogy éles tollú közíróként, olyan pontos lényeglátásról tesz tanúbizonyságot minden alkalommal, hogy azt nehéz megkerülnie bárkinek.

Lendvai Ildikó korábbi MSZP elnök ezúttal Orbán Viktor miniszterelnököt tette nevetségessé, méghozzá nem is akárhogyan.Mint internetes bejegyzésében írja a szocialisták legendás politikusa, Orbán Viktor valamit nagyon nagyon félreért, akkor amikor a gyengébbik nem képviselőiről értekezik:

Mint fogalmaz: “Orbán Viktor bejelentette, hogy megállapodást kíván kötni a magyar nőkkel, mert “csak a hölgyek tudják eldönteni, hogy akarnak-e gyereket, és nekik kell elmondaniuk, hogyan mehetne ez jobban és könnyebben.” Hát nem tudom, illendő-e, hogy ebben az intim témában én magyarázzam a miniszterelnök úrnak, hogyan megy az ilyesmi jobban és könnyebben. Legyen elég annyi, hogy nem is kell hozzá Bicskéig meghosszabbítani.”

Mit mondjunk parádés, ahogyan beszólt a mini-diktátornak. 🙂


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük