Lendvai Ildikó kőkeményen beszólt Orbánnak – Orbánon röhög most a teljes internet


Lendvai Ildikó
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A szocialista politikustól megszokhattuk, hogy éles tollú közíróként, olyan pontos lényeglátásról tesz tanúbizonyságot minden alkalommal, hogy azt nehéz megkerülnie bárkinek.

Lendvai Ildikó korábbi MSZP elnök ezúttal Orbán Viktor miniszterelnököt tette nevetségessé, méghozzá nem is akárhogyan.

Mint internetes bejegyzésében írja a szocialisták legendás politikusa, Orbán Viktor valamit nagyon nagyon félreért, akkor amikor a gyengébbik nem képviselőiről értekezik:

Mint fogalmaz: “Orbán Viktor bejelentette, hogy megállapodást kíván kötni a magyar nőkkel, mert “csak a hölgyek tudják eldönteni, hogy akarnak-e gyereket, és nekik kell elmondaniuk, hogyan mehetne ez jobban és könnyebben.” Hát nem tudom, illendő-e, hogy ebben az intim témában én magyarázzam a miniszterelnök úrnak, hogyan megy az ilyesmi jobban és könnyebben. Legyen elég annyi, hogy nem is kell hozzá Bicskéig meghosszabbítani.”

Mit mondjunk parádés, ahogyan beszólt a mini-diktátornak. 🙂


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük