Gyászol a jobboldal – olyan “tragédia” érte Bayer Zsoltot amit nem fogunk kiheverni egyhamar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

Sőt mi több, álmatlan éjszakáink lesznek…

Mindent elvehetnek tőlünk, a méltóságunkat, a jövőnket, a tisztességes orvosi ellátást,a  magánnyugdíjakat, de ezt nem! A létezéshez szükséges alapfeltételek sem számítanak, mert olyan csapás érte a nemzetet, ami rosszabb, mintha az utolsó falat kenyeret vennék el tőlünk.

Pedig ez történt. A szellemi táplálékunk utolsó morzsáját vették el azzal, hogy a facebook

letiltotta Bayer Zsolt facebook oldalát

Amivel természetesen most telesírják a sajtót, hogy ez mennyire antidemokratikus, meg úgyegyébkéntis. A jobboldali megmondóemberek egyébként hónapok óta hergelnek a facebook ellen, ami érthető, hiszen az utolsó megmaradt felület a demokratikus véleménykifejtésre az ellenzék számára, ahol számottevő és széles tömegekhez tudnak szólni a demokratikus oldal képviselői.

Bayer munkásságát ismerve pedig elmondhatjuk, nem is sejtjük, mi miatt tilthatta le a közösségi portál az oldalt, hiszen soha nem vetemedne olyasmire a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének birtokosa, mint gyűlöletkeltés, vagy egyéb olyan a facebook közösségi elveibe ütköző tevékenység.

Sose beszélne ő olyasmikről, minthogy kiket hogyan kellene a taknyukon és a nyálukon kíhúzni a parlamentből, mert Bayer egy született úriember!Szóval gyászoljunk közösen a jobboldal megmondóemberével, hiszen a facebook antidemokratikus, szemben a Fidesszel….


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük