Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sőt mi több, álmatlan éjszakáink lesznek…

Mindent elvehetnek tőlünk, a méltóságunkat, a jövőnket, a tisztességes orvosi ellátást,a  magánnyugdíjakat, de ezt nem! A létezéshez szükséges alapfeltételek sem számítanak, mert olyan csapás érte a nemzetet, ami rosszabb, mintha az utolsó falat kenyeret vennék el tőlünk.

Pedig ez történt. A szellemi táplálékunk utolsó morzsáját vették el azzal, hogy a facebook

letiltotta Bayer Zsolt facebook oldalát

Amivel természetesen most telesírják a sajtót, hogy ez mennyire antidemokratikus, meg úgyegyébkéntis. A jobboldali megmondóemberek egyébként hónapok óta hergelnek a facebook ellen, ami érthető, hiszen az utolsó megmaradt felület a demokratikus véleménykifejtésre az ellenzék számára, ahol számottevő és széles tömegekhez tudnak szólni a demokratikus oldal képviselői.

Bayer munkásságát ismerve pedig elmondhatjuk, nem is sejtjük, mi miatt tilthatta le a közösségi portál az oldalt, hiszen soha nem vetemedne olyasmire a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének birtokosa, mint gyűlöletkeltés, vagy egyéb olyan a facebook közösségi elveibe ütköző tevékenység.

Sose beszélne ő olyasmikről, minthogy kiket hogyan kellene a taknyukon és a nyálukon kíhúzni a parlamentből, mert Bayer egy született úriember!

Szóval gyászoljunk közösen a jobboldal megmondóemberével, hiszen a facebook antidemokratikus, szemben a Fidesszel….


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: