Gyászol a jobboldal – olyan “tragédia” érte Bayer Zsoltot amit nem fogunk kiheverni egyhamar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1

Sőt mi több, álmatlan éjszakáink lesznek…

Mindent elvehetnek tőlünk, a méltóságunkat, a jövőnket, a tisztességes orvosi ellátást,a  magánnyugdíjakat, de ezt nem! A létezéshez szükséges alapfeltételek sem számítanak, mert olyan csapás érte a nemzetet, ami rosszabb, mintha az utolsó falat kenyeret vennék el tőlünk.Pedig ez történt. A szellemi táplálékunk utolsó morzsáját vették el azzal, hogy a facebook

letiltotta Bayer Zsolt facebook oldalát

Amivel természetesen most telesírják a sajtót, hogy ez mennyire antidemokratikus, meg úgyegyébkéntis. A jobboldali megmondóemberek egyébként hónapok óta hergelnek a facebook ellen, ami érthető, hiszen az utolsó megmaradt felület a demokratikus véleménykifejtésre az ellenzék számára, ahol számottevő és széles tömegekhez tudnak szólni a demokratikus oldal képviselői.

Bayer munkásságát ismerve pedig elmondhatjuk, nem is sejtjük, mi miatt tilthatta le a közösségi portál az oldalt, hiszen soha nem vetemedne olyasmire a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének birtokosa, mint gyűlöletkeltés, vagy egyéb olyan a facebook közösségi elveibe ütköző tevékenység.

Sose beszélne ő olyasmikről, minthogy kiket hogyan kellene a taknyukon és a nyálukon kíhúzni a parlamentből, mert Bayer egy született úriember!

Szóval gyászoljunk közösen a jobboldal megmondóemberével, hiszen a facebook antidemokratikus, szemben a Fidesszel….

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1
  • 1
    Share

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük