Gyászol a jobboldal – olyan “tragédia” érte Bayer Zsoltot amit nem fogunk kiheverni egyhamar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Sőt mi több, álmatlan éjszakáink lesznek…

Mindent elvehetnek tőlünk, a méltóságunkat, a jövőnket, a tisztességes orvosi ellátást,a  magánnyugdíjakat, de ezt nem! A létezéshez szükséges alapfeltételek sem számítanak, mert olyan csapás érte a nemzetet, ami rosszabb, mintha az utolsó falat kenyeret vennék el tőlünk.

Pedig ez történt. A szellemi táplálékunk utolsó morzsáját vették el azzal, hogy a facebook

letiltotta Bayer Zsolt facebook oldalát

Amivel természetesen most telesírják a sajtót, hogy ez mennyire antidemokratikus, meg úgyegyébkéntis. A jobboldali megmondóemberek egyébként hónapok óta hergelnek a facebook ellen, ami érthető, hiszen az utolsó megmaradt felület a demokratikus véleménykifejtésre az ellenzék számára, ahol számottevő és széles tömegekhez tudnak szólni a demokratikus oldal képviselői.

Bayer munkásságát ismerve pedig elmondhatjuk, nem is sejtjük, mi miatt tilthatta le a közösségi portál az oldalt, hiszen soha nem vetemedne olyasmire a Fidesz 5-ös számú tagkönyvének birtokosa, mint gyűlöletkeltés, vagy egyéb olyan a facebook közösségi elveibe ütköző tevékenység.

Sose beszélne ő olyasmikről, minthogy kiket hogyan kellene a taknyukon és a nyálukon kíhúzni a parlamentből, mert Bayer egy született úriember!

Szóval gyászoljunk közösen a jobboldal megmondóemberével, hiszen a facebook antidemokratikus, szemben a Fidesszel….


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük