Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindenkit sokkoltak azok a képsorok, amikor “a hatalom brutálisan lecsapott” a fiatal lányra. A Ligetvédő Antal Nikolettát azonban nem lehet megfélemlíteni. Kőkemény üzenetet küldött magának a miniszterelnöknek.

Az újkori magyar történelem legsötétebb órája volt az, amikor a Valton Security biztonsági őre leütötte a a fiatal lányt, aki nem mellesleg egy bejelentett demonstráción vett részt.

Mintegy százan gyűltek össze ezután a Városliget Zrt. budapesti irodájánál, hogy tiltakozzanak a Városligetben történt erőszak ellen: a Liget építkezését biztosító cég, a Valton Security egyik embere – a rendőrök jelenléte ellenére – vágott arcon egy aktivisták szerdán, a lány agyrázkódást és zúzódásos sérüléseket szenvedett. A ligetvédők szerdán az újrakezdett faátültetések miatt tiltakoztak. – Írja a HírTV.

A ligetvédők tüntetésén a megsérült lány, Antal Nikoletta Henrietta Orbán Viktornak üzent:

„Azért, amit itt elkövettél, még felelni fogsz, csak nézz körbe. A másik pedig: kezdj el félni!”

A demonstrálók pedig azt követelték, hogy a Városliget Zrt. mondja fel a szerződést a biztonsági céggel.

„Ez egészen hajmeresztő. Tehát már azt sem mondhatjuk, hogy Magyarország rendőrállam, mert úgy látszik, hogy biztonsági őr-állam. Ezeknek az embereknek semmilyen joguk nincs ahhoz, hogy bárkihez akár egy ujjal is hozzányúljanak, itt pedig tettlegesség, nagyon súlyos, erőszakos fellépés volt. Ráadásul most arról is hallok híreket, hogy kés is volt ezeknél a biztonsági őröknél” – reagált Karácsony Gergely, Zugló polgármestere.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: