A napokban brutálisan megvert ligetvédő kőkemény üzenetet küldött Orbánnak – nagyon féltjük a fiatal lányt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mindenkit sokkoltak azok a képsorok, amikor “a hatalom brutálisan lecsapott” a fiatal lányra. A Ligetvédő Antal Nikolettát azonban nem lehet megfélemlíteni. Kőkemény üzenetet küldött magának a miniszterelnöknek.

Az újkori magyar történelem legsötétebb órája volt az, amikor a Valton Security biztonsági őre leütötte a a fiatal lányt, aki nem mellesleg egy bejelentett demonstráción vett részt.Mintegy százan gyűltek össze ezután a Városliget Zrt. budapesti irodájánál, hogy tiltakozzanak a Városligetben történt erőszak ellen: a Liget építkezését biztosító cég, a Valton Security egyik embere – a rendőrök jelenléte ellenére – vágott arcon egy aktivisták szerdán, a lány agyrázkódást és zúzódásos sérüléseket szenvedett. A ligetvédők szerdán az újrakezdett faátültetések miatt tiltakoztak. – Írja a HírTV.

A ligetvédők tüntetésén a megsérült lány, Antal Nikoletta Henrietta Orbán Viktornak üzent:

„Azért, amit itt elkövettél, még felelni fogsz, csak nézz körbe. A másik pedig: kezdj el félni!”

A demonstrálók pedig azt követelték, hogy a Városliget Zrt. mondja fel a szerződést a biztonsági céggel.

„Ez egészen hajmeresztő. Tehát már azt sem mondhatjuk, hogy Magyarország rendőrállam, mert úgy látszik, hogy biztonsági őr-állam. Ezeknek az embereknek semmilyen joguk nincs ahhoz, hogy bárkihez akár egy ujjal is hozzányúljanak, itt pedig tettlegesség, nagyon súlyos, erőszakos fellépés volt. Ráadásul most arról is hallok híreket, hogy kés is volt ezeknél a biztonsági őröknél” – reagált Karácsony Gergely, Zugló polgármestere.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük