Több százan osztották meg azt a fényképet, ami megmutatja mennyire aljas ez a mai hatalom


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 14
    Shares

Néha egyetlen kép, többet mond minden szónál.

Nos úgy áll a helyzet, hogy semmit nem jelent a kétharmad. Persze hatalmasat nyert a Fidesz és meg fogja keseríteni az életünket a kormány  a kétharmados felhatalmazásával. Az igazságon azonban nem változtat.

Azokon az igazságokon, amit mi ellenzékiek, baloldaliak mondunk. És persze, megtehetnek mindent, de egyvalami nem fog változni, egyvalamit nem vehetnek el tőlünk,

igazunk van!

Mert, ami a Fidesznek nem más, mint nemzetpolitika, az számunkra szabad rablást jelent. Mert semmi nemzeti nincs abban,  ahogyan Mészáros, vagy korábban Simicska gazdagodott. Nekem nem a nemzeti büszkeségem része az, hogy Vajna Bandi rátette a kezét a TV2-re.

Éppen ezért, nap mint nap, amikor “kinyitom” az internetet, ötlenek szembe az ilyen és ehhez hasonló képek:Ma azzal küzdhetünk a rendszer ellen, ha terjesztjük ezeket a képeket és elmondjuk minél több embernek a saját igazságunkat. Ezért kérem, hogy osszátok meg ezt a cikket!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 14
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük