Több százan osztották meg azt a fényképet, ami megmutatja mennyire aljas ez a mai hatalom


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Néha egyetlen kép, többet mond minden szónál.

Nos úgy áll a helyzet, hogy semmit nem jelent a kétharmad. Persze hatalmasat nyert a Fidesz és meg fogja keseríteni az életünket a kormány  a kétharmados felhatalmazásával. Az igazságon azonban nem változtat.Azokon az igazságokon, amit mi ellenzékiek, baloldaliak mondunk. És persze, megtehetnek mindent, de egyvalami nem fog változni, egyvalamit nem vehetnek el tőlünk,

igazunk van!

Mert, ami a Fidesznek nem más, mint nemzetpolitika, az számunkra szabad rablást jelent. Mert semmi nemzeti nincs abban,  ahogyan Mészáros, vagy korábban Simicska gazdagodott. Nekem nem a nemzeti büszkeségem része az, hogy Vajna Bandi rátette a kezét a TV2-re.

Éppen ezért, nap mint nap, amikor “kinyitom” az internetet, ötlenek szembe az ilyen és ehhez hasonló képek:

Ma azzal küzdhetünk a rendszer ellen, ha terjesztjük ezeket a képeket és elmondjuk minél több embernek a saját igazságunkat. Ezért kérem, hogy osszátok meg ezt a cikket!

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük