Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha eddig Németh Szilárdot vélte az egyetem géniuszának, nos…

Máris vissza sírnánk Németh “rezsibiztos” Szilárd okosságait, azóta, hogy Orbán megnevezte legújabb bizalmasát. A pletykák szerint, ugyanis Balogh Zoltán emberminiszter utódja az a Kásler Miklós orvosprofesszor lehet, aki szerint:

a halálos betegségek 70-80 százaléka elkerülhető a tízparancsolat betartásával.

Nem mondom szép dolog a buzgó vak hit, de azért na!

Kásler elméletei között többek között olyan dolgok is szerepelnek, mely szerint: spekuláció az ősrobbanás-elméletet, az Einstein-féle tömeg-energia ekvivalencia képletről (E=mc²) pedig azt mondta, hogy már megcáfolták. Pedig nem.

A reménybeli miniszter meggyőződése szerint az izotópokra érvényes kvantummechanikai határozatlansági reláció ékesen bizonyítja Isten létezését, ez az állítás azonban sántít, Werner Heisenberg 1927-es elmélete izgalmas filozófiai fejtegetése még messze nem ontológiai istenérv azért.

Továbbá szilárdan vallja, hogy a Jézus arcmását ábrázoló torinói lepel eredetisége ellen egyetlen tudományos érvet sem tudtak felhozni,” (kivéve a szénizotópos kormeghatározás eredményeit, de az Kásler szerint nyilván sarlatánság.)

Kásler úgy látja, az emberi gondolkodás „színvonala” az utóbbi 2000 évben semmit sem fejlődött, a görögök már mindent leírtak.

BalraMagyar/168 óra


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: