Orbán ennél jobban nem foghatott volna mellé – a Fidesz ostobaságán röhög a teljes internet


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha eddig Németh Szilárdot vélte az egyetem géniuszának, nos…

Máris vissza sírnánk Németh “rezsibiztos” Szilárd okosságait, azóta, hogy Orbán megnevezte legújabb bizalmasát. A pletykák szerint, ugyanis Balogh Zoltán emberminiszter utódja az a Kásler Miklós orvosprofesszor lehet, aki szerint:

a halálos betegségek 70-80 százaléka elkerülhető a tízparancsolat betartásával.

Nem mondom szép dolog a buzgó vak hit, de azért na!

Kásler elméletei között többek között olyan dolgok is szerepelnek, mely szerint: spekuláció az ősrobbanás-elméletet, az Einstein-féle tömeg-energia ekvivalencia képletről (E=mc²) pedig azt mondta, hogy már megcáfolták. Pedig nem.

A reménybeli miniszter meggyőződése szerint az izotópokra érvényes kvantummechanikai határozatlansági reláció ékesen bizonyítja Isten létezését, ez az állítás azonban sántít, Werner Heisenberg 1927-es elmélete izgalmas filozófiai fejtegetése még messze nem ontológiai istenérv azért.

Továbbá szilárdan vallja, hogy a Jézus arcmását ábrázoló torinói lepel eredetisége ellen egyetlen tudományos érvet sem tudtak felhozni,” (kivéve a szénizotópos kormeghatározás eredményeit, de az Kásler szerint nyilván sarlatánság.)Kásler úgy látja, az emberi gondolkodás „színvonala” az utóbbi 2000 évben semmit sem fejlődött, a görögök már mindent leírtak.

BalraMagyar/168 óra


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük