Már meg is van Simicskó utódja? – Nem fogja elhinni, ki a miniszteri szék legújabb várományosa


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Simicskó István alatt úgy megingott a honvédelmi miniszteri szék, hogy kis csúszott alóla…

Simicskó Istvánt nem kell bemutatni senkinek, magyar politikus, országgyűlési képviselő, vállalkozó, jogász, harcművész. 2015-től a harmadik Orbán-kormány honvédelmi minisztere. A szaktárca élén a 2015. szeptember 7-én lemondott Hende Csabát váltotta.

Inog Simicskó István honvédelmi miniszteri széke – tudtuk meg. Az esélyesek között van Bakondi György, Varga Tamás államtitkár, de volt, aki azt mondta: Németh Szilárd „személyében szimbolizálja a kerítést” – írja az atv.hu.

Simicskó azt követően lett miniszter, hogy Hende Csaba lemondott 2015 szeptemberében, a kiszivárgott információk szerint azért kellett távoznia, mert az illegális bevándorlás megállítására nem épült elég gyorsan a kerítés.

Orbán Viktor a kiszivárgott hírek szerint „aktivista” típusú honvédelmi minisztert szeretne. Amennyiben távoznia kellene, az esélyesek között emlegetik Bakondi György kormánybiztost, Varga Tamás honvédelmi államtitkárt, de volt, aki a Fidesz alelnökét, Németh Szilárd nevét említette, megfogalmazása szerint ő a megtestesült „Soros-ellenesség”, aki személyében szimbolizálja a kerítést.

Meg kell jegyezzem, az utolsó aki hadügy miniszternek alkalmas volt, s jól végezte a feladatát az Keleti György volt.  Megfelelő előképzettséggel és tapasztalattal rendelkezett, ennek megfelelően 1994-ben honvédelmi miniszteri tárcát kapott a Horn-kormányban, amelyet 1998-ig betöltött.

Forrás: atv.hu / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük