Már meg is van Simicskó utódja? – Nem fogja elhinni, ki a miniszteri szék legújabb várományosa


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Simicskó István alatt úgy megingott a honvédelmi miniszteri szék, hogy kis csúszott alóla…

Simicskó Istvánt nem kell bemutatni senkinek, magyar politikus, országgyűlési képviselő, vállalkozó, jogász, harcművész. 2015-től a harmadik Orbán-kormány honvédelmi minisztere. A szaktárca élén a 2015. szeptember 7-én lemondott Hende Csabát váltotta.

Inog Simicskó István honvédelmi miniszteri széke – tudtuk meg. Az esélyesek között van Bakondi György, Varga Tamás államtitkár, de volt, aki azt mondta: Németh Szilárd „személyében szimbolizálja a kerítést” – írja az atv.hu.

Simicskó azt követően lett miniszter, hogy Hende Csaba lemondott 2015 szeptemberében, a kiszivárgott információk szerint azért kellett távoznia, mert az illegális bevándorlás megállítására nem épült elég gyorsan a kerítés.

Orbán Viktor a kiszivárgott hírek szerint „aktivista” típusú honvédelmi minisztert szeretne. Amennyiben távoznia kellene, az esélyesek között emlegetik Bakondi György kormánybiztost, Varga Tamás honvédelmi államtitkárt, de volt, aki a Fidesz alelnökét, Németh Szilárd nevét említette, megfogalmazása szerint ő a megtestesült „Soros-ellenesség”, aki személyében szimbolizálja a kerítést.

Meg kell jegyezzem, az utolsó aki hadügy miniszternek alkalmas volt, s jól végezte a feladatát az Keleti György volt.  Megfelelő előképzettséggel és tapasztalattal rendelkezett, ennek megfelelően 1994-ben honvédelmi miniszteri tárcát kapott a Horn-kormányban, amelyet 1998-ig betöltött.

Forrás: atv.hu / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük