Kunhalmi Ágnes zseniális ajánlattal állt elő az ellenzéki pártoknak – Most kiderül valóban ellenzékiek-e vagy csak bábok


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kíváncsian várjuk a mai tárgyalások fejleményeit, főleg Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnökének a javaslata után.

Igaza van Kunhalmi Ágnesnek, csak úgy van értelme a parlamentből kint maradni, ha minden ellenzéki párt részt vesz ebben az akcióban… Még a független jelölt se vegyen részt a kormányzásban, bojkottálni csak így lehet.

Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő a Hír TV reggeli műsorában arról beszélt, hogy a keddi ellenzéki tárgyalásoktól függ, lesz-e parlamenti bojkott. Szerinte, ha mindenki belemenne a bojkottba, akkor lenne értelme.

„Felvetődött az, hogy ha mindenki, az egész ellenzék ott hagyja a parlamentet, annak látom értelmét” – mondta az MSZP-s politikus a Hír TV műsorában. Hozzátette, hogy a mai tárgyalásokon fog kiderülni, pontosan ki támogatja az ötletet, de mindenki felvetette lehetőségként.

Kunhalmi szavai ellenére jelenleg rendkívül valószínűtlennek tűnik, hogy az összes ellenzéki párt megegyezzen a bojkottról. Barabás Richárd, a Párbeszéd politikusa pár napja jelentette be, szintén a Hír TV műsorában, hogy a bojkottot nem tartja jó ötletnek, mivel az Országgyűlés az egyetlen hely, ahol kérdőre lehet vonni a fideszes politikusokat. Ungár Péter, az LMP politikusa pedig a Mércének nyilatkozta, hogy szintén nem tartja megoldásnak a bojkottot.

Szerinte „eleve csak úgy működne, ha mindenki csinálná. A Jobbik már bejelentette, hogy nem bojkottálnak, szóval innentől már csak elméletben beszélgethetünk. De tegyük fel, hogy mindenki bojkottál, nem veszi fel a mandátumát. Mit gondolunk: hogy ez Orbán Viktort zavarni fogja? Ő szerintem konkrétan örülne neki. Miért érdekelné?”

De az LMP-től nemcsak Ungár, Szél Bernadett is azt nyilatkozta: nem a bojkott a legjobb eszköz. Szél az Indexnek adott interjújában beszélt arról, hogy „Orbán Viktor harci kedvét szemernyit sem csökkentené egy ellenzéki visszavonulás vagy parlamenti bojkott, annál inkább telekürtölné a médiáját, hogy neki itthon tényleg nincs ellenfele.”Tehát eddig valójában csak az MSZP tűnik nyitottnak a parlamenti bojkott ötletére, de ha ők is a többi párt beleegyezésétől teszik függővé, akkor nagyon csekély esély van arra, hogy bekövetkezik az Országgyűlés ellenzéki bojkottálása. – videó a Mérce.hu oldalon megnézhető.

Forrás: Mérce / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük