Horváth Csaba szocialista képviselőnek eldurrant az agya, hogy a kormány milyen durván nézi hülyének a Budapestieket – Miért fontosabb rezsimnek a pénz mint az emberélet?


Horváth Csaba MSZP
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hiába zajlik javában a 3-as metró felújítása, a gyártó a határidő módosítása után is mindössze öt metrópótló buszt tudott leszállítani a megrendelt 30-ból, azokat is csapnivaló minőségben.

 

A legfrissebb hírek szerint a Fidesz-kormány által a budapestiekre erőltetett buszok alkalmatlanok a közlekedésre, használatuk komoly biztonsági kockázattal jár.

Rég járhatnának már Budapest utcáin azok az olcsó, jó minőségű és készre szerelt lengyel buszok, amelyek beszerzését az Orbán-kormány a sikeres közbeszerzés ellenére megtiltotta. Helyettük félkész, drága és kipróbálatlan buszok megvásárlására kényszerítik a BKV-t.

Az Orbán-kormánynak és az azt kiszolgáló fideszes városvezetésnek láthatóan fontosabb a kormányközeli vállalkozók zsebének megtömése, mint a budapestiek élete, biztonsága. Még a magyar buszgyártás feltámasztása sem lehet ok arra, hogy az Orbán-kormány a budapestieken végezzen életveszélyes kísérleteket.

Felszólítjuk a főváros és a BKV vezetését, hogy ne kockáztassák a budapestiek életét! Álljanak el ettől a már most komoly károkat okozó buszbeszerzéstől és haladéktalanul vásárolják meg az olcsó és használható lengyel buszokat vagy írjanak ki új közbeszerzést!

Továbbá felszólítjuk a fideszes kormánytagokat, hogy tartsák meg maguknak az ostoba ötleteiket és maradjanak távol a budapesti közbeszerzésektől!Horváth Csaba,
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük