Horváth Csaba szocialista képviselőnek eldurrant az agya, hogy a kormány milyen durván nézi hülyének a Budapestieket – Miért fontosabb rezsimnek a pénz mint az emberélet?


Horváth Csaba MSZP
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Hiába zajlik javában a 3-as metró felújítása, a gyártó a határidő módosítása után is mindössze öt metrópótló buszt tudott leszállítani a megrendelt 30-ból, azokat is csapnivaló minőségben.

 

A legfrissebb hírek szerint a Fidesz-kormány által a budapestiekre erőltetett buszok alkalmatlanok a közlekedésre, használatuk komoly biztonsági kockázattal jár.

Rég járhatnának már Budapest utcáin azok az olcsó, jó minőségű és készre szerelt lengyel buszok, amelyek beszerzését az Orbán-kormány a sikeres közbeszerzés ellenére megtiltotta. Helyettük félkész, drága és kipróbálatlan buszok megvásárlására kényszerítik a BKV-t.

Az Orbán-kormánynak és az azt kiszolgáló fideszes városvezetésnek láthatóan fontosabb a kormányközeli vállalkozók zsebének megtömése, mint a budapestiek élete, biztonsága. Még a magyar buszgyártás feltámasztása sem lehet ok arra, hogy az Orbán-kormány a budapestieken végezzen életveszélyes kísérleteket.

Felszólítjuk a főváros és a BKV vezetését, hogy ne kockáztassák a budapestiek életét! Álljanak el ettől a már most komoly károkat okozó buszbeszerzéstől és haladéktalanul vásárolják meg az olcsó és használható lengyel buszokat vagy írjanak ki új közbeszerzést!

Továbbá felszólítjuk a fideszes kormánytagokat, hogy tartsák meg maguknak az ostoba ötleteiket és maradjanak távol a budapesti közbeszerzésektől!

Horváth Csaba,
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük