Az elmúlt időszakra nagyon igaz az a mondás, hogy a fejétől bűzlik a hal! – Vásárhelyen igen furcsa dolgok történtek a fideszes városvezetés alatt…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vásárhelyen több mint furcsa dolgok történtek az előző vezetés alatt… a város vezetőinek minden járt következmények nélkül. Eddig. Eddig és ne tovább.

Pofátlanul jól éltek az adófizetők pénzéből! MZP sorozatban tárja fel a Hódmezővásárhely előző, kormánypárti vezetésének pofátlanul aljas bűneit.

Hódmezővásárhely önkormányzata csaknem 50 millió forintot költött reprezentációra 2016 októberétől és 2018 februárja között. Ezt onnan lehet tudni, hogy Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere kedd délután nyilvánossá tette a város honlapján, hogy az előző két fideszes polgármester, a néhai Almási István utolsó időszakában, illetve a fideszes alpolgármester, Hegedűs Zoltán irányítása alatt, 2018. február 25-ig mennyit költött a város reprezentációra.

A számlákat egytől egyig egy helyi egyéni vállalkozó, Bónus István nevére állították ki.

Három számla adja ki a fent említett összeget:

2016. 10. 18.–2017. 06. 15. közötti időszakra 21 918 000 forint
2017. 06. 16. – 2017. 11. 15. időszakra 19 102 000 forint
2017. 11. 16. – 2018. 02. 10. időszakra 7 182 500 forint
Vagyis 16 hónap alatt 48 202 500 forint közpénzt költöttek el ételre és italra.

A számlákon csak étel- és italfogyasztás van feltüntetve. Sem a rendezvény adatai, se a kiszámlázott tételek száma nem derül ki belőlük, vagyis hogy pontosan hány fő dőzsölt ebből az összegből.

Márki-Zay Péter – Fotó: Amerikai Népszava


Márki-Zay Péter azt is közzétette, hogy a hivatalba lépése óta mennyit költött az önkormányzat ugyanerre. A szolgáltatást ugyanattól a Bónus Istvántól rendelték meg, egy 2018.03.03-i és egy 2018.03.15-i rendezvényre egyenként 111 125 forintot, összesen 222 250 forintot költöttek.

Bónus István ugyanaz a vállalkozó lehet, aki a Lázár János kancelláriaminiszter vagy a valamelyik családtagja birtokában lévő földek által körülvett batidai vadászkastély kisebbségi tulajdonosa a többségi tulajdonos, Kulik Jenő ügyvéd és a kisebbségi tulajdonos, Szabó István mellett. Az övé – írta meg tavaly októberben a Csípős – a hódmezővásárhelyi Bandula Kisvendéglő és a Kökénydombi Csárda, de a Fekete Sas Szálló vendéglátása is.

Ezeket a számlákat látva két dologra tudok csak gondolni. 1. Az előző városvezetés nagyon éhes és szomjas vot. vagy. 2.Bonus István kicsit túl számláz ta a fogyasztás okát . Lehet hogy Hegedűs úr erre is tudja a választ meg kellene kérdezni .

Hódmezővásárhelyen jó nagy kanállal ehettek és feneketlen pohárból ihattak a város számlájára. És még hány magyar településen lehetett ilyen “terülj, terülj asztalkám”?

A fenti számlák a hodmezovasarhely.hu oldalon megtekinthetőek.

Hát ez eszméletlen. Ki hagyta jóvá? ki ellenjegyezte? Számla mellékletek? Megrendelés, milyen eseményekre, kik vettek ezeken részt? Miért volt szükség ezekre? Ha nincs kellő indok, valaki felelősséggel tartozik a herdálásért! Mindent nyilvánosan, ismerjék meg Vásárhely polgárai hogy mennyire a városért dolgoztak, mennyire fontosak az ott élő emberek, akik nincsenek a húsos fazék mellett.

Forrás: 168 óra / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük