Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormányon kívül is van élet, Budapesten kívül is van élet – mondta Lázár János pár nappal ezelőtt…

Mint ismeretes a miniszterelnökséget vezető miniszter a továbbiakban Hódmezővásárhellyel kíván foglalkozni, nem pedig kormány ügyekkel. Ergo utód kerestetik.

Április 24-én kedden délután rendkívüli ülést tart a felcsúti képviselő-testület és nem is akármilyen apropóból: Mészáros lemond a tisztségéről. Az első napirendi pont témája ugyanis a következő:

Tájékoztatás Mészáros Lőrinc polgármester tisztségről történő lemondásáról
A lemondás okát egyelőre csak találgatni lehet – írja a napirendi pontot kiszúró mfor.hu. Tavaly szeptemberben a HírTV-nek már azt nyilatkozta, hogy nem tervezi az újraindulást a 2019-es választásokon, hiszen nem tud fizikálisan mindenhol ott lenni, de a mostani ciklusát még végigviszi. Éppen ezért is meglepetés a mostani lemondási szándék.

A polgármester az MTI-nek azt mondta, azért mond le, hogy kizárólag gazdasági érdekeltségeire koncentráljon. Vagy így van vagy nem… Egy “ilyen kivételes tehetségnek” lehet nem elég a polgármesterség és milyen szépen, cizelláltan tud fogalmazni, nem beszélve az idegennyelvi ismereteiről… Lehetséges lenne, hogy miniszeri székbe vágyik a világ leggazdagabb gázszerelője?

Mészáros Lőrinc döntéséről április 20-án írásban is tájékoztatta Felcsút község alpolgármesterét és jegyzőjét. Az időközi polgármester-választás időpontjáról a helyi választási bizottság határoz majd, miután keddi ülésén a képviselőtestület is hivatalos tájékoztatást kap Mészáros Lőrinc lemondásáról.

A polgármester közleményében hangsúlyozta, hogy vállalatbirodalma irányítása egész embert kíván.

Az irányításom alatt lévő tőzsdei vállalatok jelentős tranzakciók előtt állnak, gazdasági érdekeltségeim átfogó szervezeti átalakuláson mennek keresztül, amelyek tulajdonosként teljes embert igényelnek, így lehetetlenné teszik, hogy az üzleti élet mellett közfeladataimnak is eleget tegyek

– indokolta döntését Mészáros Lőrinc, aki bízik abban, hogy a közélettől történő visszavonulását követően nyugodtabb időszak következik a község életében.

Felcsúton valószínűleg nem mernek a Fidesz ellen szavazni,tehát evidens hogy újra egy fideszes lesz a polgármester és kezdődik minden elölről.

Forrás: 24.hu / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: