Hatalmas átalakulás előtt az MSZP – olyan folyamatok indultak el a pártban, ami az elmúlt 25 évben elmaradt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Magyar Szocialista Párt szinte az elsők között értette meg az új idők szavát.

Hatalmas mozgolódás indult meg az MSZP-ben. A párt hamarosan tisztújítást tart, melynek keretében az MSZP tagsága helyi szintektől kezdve a csúcsig eldöntheti, hogy kik legyenek a párt tisztségviselői, vezetői.A hatalmas mozgolódás nem minden esetben jelent jót, főleg az MSZP háza táját ismerve, azonban ezúttal nem így van. Ugyanis a párt megértette, változnia kell. Ennek egyik első bejelentése hangzott el most hétvégén.

Eszik Bence a kiskunfélegyházi MSZP fiatal politikusa bejelentette, indul az MSZP Bács-Kiskun Megyei Területi Szövetségének megyei elnöki pozíciójáért. Aki nem ismerné az MSZP belső viszonyait, annak elmondható, hogy a megyei elnökök igen nagy tekintélynek és tiszteletnek örvendenek a pártban, talán a leghíresebb megyei elnök Kunhalmi Ágnes, aki a Budapesti Szövetséget vezeti.

Eszik indulásával visszavonhatatlanul elkezdődött az MSZP generációváltása, vagyis a fiatalok előretörése a pártban. Vagyis, ami az utcákon látható, hogy az ellenzéki tüntetéseken egyre aktívabbak a fiatalok, úgy tűnik a Szocialista Pártban is felébredtek.

A feladatra jelentkező fiatal politikus nem most robbant be a politikába. Évek óta az MSZP kiskunfélegyházi politikusa. Nevéhez fűződik a térségben számtalan jótékonysági akció, vagy akár a helyi sportélet megszervezése is. Csapatával a Societas megyei szervezetével évek óta szervez focitornákat, ruha és ételosztásokat. Új fejlemény azonban az, hogy az eddig csak aktívnak mondható fiatalok a pártnál végre vezető szerepre is jelentkeznek.

Eszik Bence csomagokat visz a kiskunfélegyházi Városi Kórházba

Persze, hogy a folyamat végbe megy-e az MSZP-nél, kérdés, hiszen Eszik Bence indulásáról végül az MSZP tagságának kell döntenie, viszont végre megvan az esélye annak, hogy valóban változzon a legnagyobb baloldali párt.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük