Hatalmas átalakulás előtt az MSZP – olyan folyamatok indultak el a pártban, ami az elmúlt 25 évben elmaradt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Magyar Szocialista Párt szinte az elsők között értette meg az új idők szavát.

Hatalmas mozgolódás indult meg az MSZP-ben. A párt hamarosan tisztújítást tart, melynek keretében az MSZP tagsága helyi szintektől kezdve a csúcsig eldöntheti, hogy kik legyenek a párt tisztségviselői, vezetői.

A hatalmas mozgolódás nem minden esetben jelent jót, főleg az MSZP háza táját ismerve, azonban ezúttal nem így van. Ugyanis a párt megértette, változnia kell. Ennek egyik első bejelentése hangzott el most hétvégén.

Eszik Bence a kiskunfélegyházi MSZP fiatal politikusa bejelentette, indul az MSZP Bács-Kiskun Megyei Területi Szövetségének megyei elnöki pozíciójáért. Aki nem ismerné az MSZP belső viszonyait, annak elmondható, hogy a megyei elnökök igen nagy tekintélynek és tiszteletnek örvendenek a pártban, talán a leghíresebb megyei elnök Kunhalmi Ágnes, aki a Budapesti Szövetséget vezeti.

Eszik indulásával visszavonhatatlanul elkezdődött az MSZP generációváltása, vagyis a fiatalok előretörése a pártban. Vagyis, ami az utcákon látható, hogy az ellenzéki tüntetéseken egyre aktívabbak a fiatalok, úgy tűnik a Szocialista Pártban is felébredtek.

A feladatra jelentkező fiatal politikus nem most robbant be a politikába. Évek óta az MSZP kiskunfélegyházi politikusa. Nevéhez fűződik a térségben számtalan jótékonysági akció, vagy akár a helyi sportélet megszervezése is. Csapatával a Societas megyei szervezetével évek óta szervez focitornákat, ruha és ételosztásokat. Új fejlemény azonban az, hogy az eddig csak aktívnak mondható fiatalok a pártnál végre vezető szerepre is jelentkeznek.

Eszik Bence csomagokat visz a kiskunfélegyházi Városi Kórházba


Persze, hogy a folyamat végbe megy-e az MSZP-nél, kérdés, hiszen Eszik Bence indulásáról végül az MSZP tagságának kell döntenie, viszont végre megvan az esélye annak, hogy valóban változzon a legnagyobb baloldali párt.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük