Az LMP-s szappanopera újabb felvonása következik – Hisz-e még valaki Szél Bernadettnek vajon?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az LMP-nél azt hiszik a nyúl viszi a vadászpuskát…

Még van képe az LMP-nek összefogáról beszélni, miután nem kevés mandátum miattuk vándorolt a Fideszhez. Ki tudja? Sokakban felmerült már a kérdés, hogy talán nem is volt ez véletlen…

Az LMP egyeztetésre hívja a teljes ellenzéket az Országgyűlés alakuló ülése előtt – tudatta közleményében a zöldpárt, amely a május 8-i alakuló ülés előttre, hétfőre hívta össze a többi ellenzéki pártot.

Az LMP képviselői azért hívják tárgyalásra az ellenzéki frakciókat, hogy “egyeztessék a parlamenti politizálással kapcsolatos terveiket, elképzeléseiket” – közölték.

Az LMP szerint az ellenzéki pártoknak nem egymással, hanem a Fidesszel kell küzdeni, mert csak így lehet valódi ellenállást kifejteni a kormánypártok hatalmával szemben. Ennek elősegítése érdekében kezdeményezi a párt a hétfői egyeztetést – derül ki a közleményből.

Az LMP a kampányban egyébként nem volt különösebben híve az ellenzéki összefogásnak, amit kongresszusi határozatban is elutasítottak, és mindössze 6 egyéni képviselőjük lépett vissza más, esélyesebb ellenzéki jelölt javára a választás előtt. Ellenük, és néhány, a koordinációt szorgalmazó LMP-s vezető ellen most fegyelmi eljárások folynak a pártban.

Lehet-e más a politika? Nagyon úgy tünik eddig, hogy sajnos nem! A látszat minden esetre azt mutatja, hogy az LMP nem valódi ellenzék! Az LMP politikai gyakorlata Szél  schifferi elveivel mindenestreaz első pillanattól kezdve azt bizonyította, hogy a FIDESZ makogó ölebe. Álellenzék lenne az LMP?, az egész létezése egy nagy átverés show?!Forrás: Zoom / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük