A tegnapi giga tüntetés szervezőinek szolidaritásból csillagos ötös jár – Ön mit gondol? Egyetért?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Körülbelül százezren tüntetnek szombat este Budapesten a kormány ellen. Volt meglepetés is.

A legmenőbb pillanat az volt amikor a felszólalók beszédei között lejátszottak egy Wellhello számot, de nem a buli hangulat keltéséért/kedvéért, hanem szolidaritásból – miután néhány napja attól hangos a sajtó, hogy a Petőfi Rádió már nem játssza le Fluor Tomi dalait, mert a Petőfi tv élő adásában trollkodásból bekiabálta, hogy: Soros György.

Április 9.: Fluor bekiabálja a Petőfi TV élő adásába, hogy Soros György.
Április 10.: Felkapja a sajtó a hírt.
Április 11.: Reggel 5:28-kor elhangzik az utolsó Wellhello-dal a Petőfi Rádión.

Erősen úgy fest az MTVA nem igazán vette a poént. Úgy döntöttek ugyanis, hogy büntetésből nem játsszák a Wellhello számait a Petőfi Rádióban, holott előtte nem telt el nap az igennépszerű együttes dalai nélkül.

Akkor hadd szóljon egy kis Wellhello most is.

Közben letelt a büntetés az MTVA irányából… tegnap délután állítólag fél 5 előtt pár perccel, 10 nap szünet (büntetés) után felcsendült a Wellhello egyik dala a Petőfi Rádióban, a közmédia fiataloknak szóló adóján. 

 

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük