A tegnapi giga tüntetés szervezőinek szolidaritásból csillagos ötös jár – Ön mit gondol? Egyetért?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Körülbelül százezren tüntetnek szombat este Budapesten a kormány ellen. Volt meglepetés is.

A legmenőbb pillanat az volt amikor a felszólalók beszédei között lejátszottak egy Wellhello számot, de nem a buli hangulat keltéséért/kedvéért, hanem szolidaritásból – miután néhány napja attól hangos a sajtó, hogy a Petőfi Rádió már nem játssza le Fluor Tomi dalait, mert a Petőfi tv élő adásában trollkodásból bekiabálta, hogy: Soros György.

Április 9.: Fluor bekiabálja a Petőfi TV élő adásába, hogy Soros György.
Április 10.: Felkapja a sajtó a hírt.
Április 11.: Reggel 5:28-kor elhangzik az utolsó Wellhello-dal a Petőfi Rádión.

Erősen úgy fest az MTVA nem igazán vette a poént. Úgy döntöttek ugyanis, hogy büntetésből nem játsszák a Wellhello számait a Petőfi Rádióban, holott előtte nem telt el nap az igennépszerű együttes dalai nélkül.

Akkor hadd szóljon egy kis Wellhello most is.

Közben letelt a büntetés az MTVA irányából… tegnap délután állítólag fél 5 előtt pár perccel, 10 nap szünet (büntetés) után felcsendült a Wellhello egyik dala a Petőfi Rádióban, a közmédia fiataloknak szóló adóján.

 

 

  


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük