Megtaláltuk a tüntetés legérthetetlenebb tábláját. – Kommentben várjuk a megfejtést


Tüntetés, demonstráció - A fotó illusztráció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vajon mire gondolt a “költő”? – Zajlik a kormányellenes tüntetés, a tömeg a Dohány utcától az Alkotmány utcáig ér.

A “senkik forradalmát” – ígéri az egy héttel a múlt szombati óriásdemonstráció újrázására az egyik főszervező. A tüntetésre újból tízezrek jelentkeztek be a Facebookon, hogy a Kossuth térről a Szabad Sajtó útjára vonuljanak, ahol többek között Márki-Zay Pétert hallgatják meg.

A mi forradalmunk a senkik forradalma. Azoké, akiket a fideszesek senkiknek neveztek a választás utáni éjszakán.Nincs sok eszközünk, mert nem akarjuk lángokba borítani a várost, ami az otthonunk, és az országunkat, ami a hazánk.

A Fidesz leépítette a jogállamot, beszántotta a sajtót, a közmédia egy ideje Orbán propaganda-gépezete. Ennek is köszönhető a kétharmad. – írták az esemény szervezői.

VISSZA KELL SZEREZNÜNK, AMI A MIÉNK!
MINDEN MAGYARNAK, BÁRHOL ÉLJEN, JOGA VAN A TISZTESSÉGES TÁJÉKOZTATÁSHOZ, HOGY FELELŐSEN TUDJON DÖNTENI!

Na de lássuk tényleg vajon mire gondolhatott a költő?

Vajon mire gondolt a költő?


Forrás: HVG / BalraMagyar

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük