Fantasztikus fotókat kaptunk a tüntetés helyszínéről, még nagyobb tömeg mehetett ki mint múlt héten


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Fantasztikus fotókat kaptunk a tüntetés helyszínéről.

Egy héttel a múlt szombati tüntetés után újabb demonstrációt szerveztek a Kossuth térre. Ezúttal a tömeg a tértől a Szabad Sajtó útjára vonul.

Nagyon durván néz ki a tömeg felülről a Bajcsy-n és zúg az “Orbán takarodj”

Gratuláció a szervezőknek. Ez a nap is reményt adott arra, hogy megdönthető a diktatúra.Mélységes öröm és büszkeség látni ezt az összefogást, ezt a rengeteg embert egy közös célért, egy élhető és európai Magyarországért.

Mindenképpen fenn kell tartani ezt a polgári aktivitást mintegy szócsövet, amely ha azt érzékeli hogy a Fidesz vezetők, továbbra is rettegést, félelemet keltenek a saját polgáraikban, továbbra is módszeresen kifosszák azt a kasszát amit úgy hívnak, a Köz Pénze, a helyett hogy neki állnának normálisan kormányozni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük