Fantasztikus fotókat kaptunk a tüntetés helyszínéről, még nagyobb tömeg mehetett ki mint múlt héten


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Fantasztikus fotókat kaptunk a tüntetés helyszínéről.

Egy héttel a múlt szombati tüntetés után újabb demonstrációt szerveztek a Kossuth térre. Ezúttal a tömeg a tértől a Szabad Sajtó útjára vonul.Nagyon durván néz ki a tömeg felülről a Bajcsy-n és zúg az “Orbán takarodj”

Gratuláció a szervezőknek. Ez a nap is reményt adott arra, hogy megdönthető a diktatúra.
Mélységes öröm és büszkeség látni ezt az összefogást, ezt a rengeteg embert egy közös célért, egy élhető és európai Magyarországért.


Mindenképpen fenn kell tartani ezt a polgári aktivitást mintegy szócsövet, amely ha azt érzékeli hogy a Fidesz vezetők, továbbra is rettegést, félelemet keltenek a saját polgáraikban, továbbra is módszeresen kifosszák azt a kasszát amit úgy hívnak, a Köz Pénze, a helyett hogy neki állnának normálisan kormányozni.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük