Fantasztikus fotókat kaptunk a tüntetés helyszínéről, még nagyobb tömeg mehetett ki mint múlt héten


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Fantasztikus fotókat kaptunk a tüntetés helyszínéről.

Egy héttel a múlt szombati tüntetés után újabb demonstrációt szerveztek a Kossuth térre. Ezúttal a tömeg a tértől a Szabad Sajtó útjára vonul.

Nagyon durván néz ki a tömeg felülről a Bajcsy-n és zúg az “Orbán takarodj”

Gratuláció a szervezőknek. Ez a nap is reményt adott arra, hogy megdönthető a diktatúra.

Mélységes öröm és büszkeség látni ezt az összefogást, ezt a rengeteg embert egy közös célért, egy élhető és európai Magyarországért.Mindenképpen fenn kell tartani ezt a polgári aktivitást mintegy szócsövet, amely ha azt érzékeli hogy a Fidesz vezetők, továbbra is rettegést, félelemet keltenek a saját polgáraikban, továbbra is módszeresen kifosszák azt a kasszát amit úgy hívnak, a Köz Pénze, a helyett hogy neki állnának normálisan kormányozni.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük