Életveszélyes autóbalesetet szenvedett a baloldali megmondóember – jelenleg a Honvéd kórházban kezelik


Budapest, 2017. január 27. Ütközésben összetört autók Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton 2017. január 27-én. A Bogdáni út közelében történt balesetben négy autó és egy busz ütközött össze, az egyik autó sofõrje meghalt a kórházban. MTI Fotó: Lakatos Péter
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A balesetet egy volán mögött elaludt sofőr okozhatta.

Senkinek nem kell bemutatnunk Pityinger Lászlót alias Dopemant, aki politikával foglalkozik. A Milla alternatív köztársasági elnöke, rapper, sőt! Alig egy éve indult az MSZP támogatásával Budapest Józsefvárosában is képviselőválasztáson.Sajtóinformációk alapján péntek este a baloldali előadóművész barátnőjével Dunakeszin autózott, amikor a szembelévő sávból átcsapott 60 km/h sebességgel egy Suzuki típusú gépjármű.

Csak Pityinger lélekjelenlétének köszönhetően nem történt nagyobb tragédia, mert az előadóművész az utolsó pillanatban félrerántotta a kormányt, így a vétkes autó oldalról csapódott a rapper és utasa járművébe.

Dopemant kórházba szállították, mert megsérült a karja  valamint szétnyílt a térde. A feltételezhetően vétkes sofőrt, aki a jelek szerint elaludt a volánnál azonban életveszélyes sérülésekkel kezelik.

A rapper úgy fogalmazott internetes oldalán, hogy:Tegnapi eset tanulsága, hogy a bátyám helyes döntése a balesetben életeket mentett..Érdemes olyan autót választani, amiben 1 ilyen brutális baleset túlélhető..A másik autóban üllő hölgy, pedig bemutatta, hogy fáradtan vezetni tilos és életveszèlyes karmikus következményekkel jár.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük