Budapest, 2017. január 27. Ütközésben összetört autók Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton 2017. január 27-én. A Bogdáni út közelében történt balesetben négy autó és egy busz ütközött össze, az egyik autó sofõrje meghalt a kórházban. MTI Fotó: Lakatos Péter
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A balesetet egy volán mögött elaludt sofőr okozhatta.

Senkinek nem kell bemutatnunk Pityinger Lászlót alias Dopemant, aki politikával foglalkozik. A Milla alternatív köztársasági elnöke, rapper, sőt! Alig egy éve indult az MSZP támogatásával Budapest Józsefvárosában is képviselőválasztáson.

Sajtóinformációk alapján péntek este a baloldali előadóművész barátnőjével Dunakeszin autózott, amikor a szembelévő sávból átcsapott 60 km/h sebességgel egy Suzuki típusú gépjármű.

Csak Pityinger lélekjelenlétének köszönhetően nem történt nagyobb tragédia, mert az előadóművész az utolsó pillanatban félrerántotta a kormányt, így a vétkes autó oldalról csapódott a rapper és utasa járművébe.

Dopemant kórházba szállították, mert megsérült a karja  valamint szétnyílt a térde. A feltételezhetően vétkes sofőrt, aki a jelek szerint elaludt a volánnál azonban életveszélyes sérülésekkel kezelik.

A rapper úgy fogalmazott internetes oldalán, hogy:Tegnapi eset tanulsága, hogy a bátyám helyes döntése a balesetben életeket mentett..Érdemes olyan autót választani, amiben 1 ilyen brutális baleset túlélhető..A másik autóban üllő hölgy, pedig bemutatta, hogy fáradtan vezetni tilos és életveszèlyes karmikus következményekkel jár.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: