Életveszélyes autóbalesetet szenvedett a baloldali megmondóember – jelenleg a Honvéd kórházban kezelik


Budapest, 2017. január 27. Ütközésben összetört autók Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton 2017. január 27-én. A Bogdáni út közelében történt balesetben négy autó és egy busz ütközött össze, az egyik autó sofõrje meghalt a kórházban. MTI Fotó: Lakatos Péter
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A balesetet egy volán mögött elaludt sofőr okozhatta.

Senkinek nem kell bemutatnunk Pityinger Lászlót alias Dopemant, aki politikával foglalkozik. A Milla alternatív köztársasági elnöke, rapper, sőt! Alig egy éve indult az MSZP támogatásával Budapest Józsefvárosában is képviselőválasztáson.

Sajtóinformációk alapján péntek este a baloldali előadóművész barátnőjével Dunakeszin autózott, amikor a szembelévő sávból átcsapott 60 km/h sebességgel egy Suzuki típusú gépjármű.

Csak Pityinger lélekjelenlétének köszönhetően nem történt nagyobb tragédia, mert az előadóművész az utolsó pillanatban félrerántotta a kormányt, így a vétkes autó oldalról csapódott a rapper és utasa járművébe.

Dopemant kórházba szállították, mert megsérült a karja  valamint szétnyílt a térde. A feltételezhetően vétkes sofőrt, aki a jelek szerint elaludt a volánnál azonban életveszélyes sérülésekkel kezelik.A rapper úgy fogalmazott internetes oldalán, hogy:Tegnapi eset tanulsága, hogy a bátyám helyes döntése a balesetben életeket mentett..Érdemes olyan autót választani, amiben 1 ilyen brutális baleset túlélhető..A másik autóban üllő hölgy, pedig bemutatta, hogy fáradtan vezetni tilos és életveszèlyes karmikus következményekkel jár.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük