Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Soros Terv is így születhetett. Ültek a honatyák a Rudasban, kicsit elbágyadva a melegben, aztán egyikük felsóhajtott: “Az a kurva kerítés…”

Mindenki egyetértően bólogat, csak a legfiatalabb nem érti: “De hát működik, nem?” Mire persze mindenki néz rá, mint egy hülyére, aztán valaki úgy dönt, csak felvilágosítja: “Pont ez az! Túl jól működik…” És ekkor jött valakinek az ötlet: “A Soros!” A gyorsabbak azonnal kapcsoltak: “Megkerüli a kerítést!” meg “Titkos összeesküvés!” és aztán maga a Vezér adta felhatalmazását szent szavával: “Soros Terv!” Másnap délután el is kezdték nyomtatni a plakátokat.

A lényeg, elképesztően szürreális cikket közölt a kézműves propagandagyárrá avanzsált Origo. Soros György milliárdos üzletember fia épp Európát járja, az útról készült fotókat pedig rendre meg is osztja az interneten.

Az Origo mindebből arra következtet: az ifjú készen áll a világ feletti hatalom átvételére. Az írás annak apropóján született, hogy Soros Alex, most kapaszkodjanak, de jó erősen, Európában utazgat, egy-egy városból pedig néha fotókat is publikál saját Instagram-oldalán.

Az Origo mindezekre hivatkozva tudni véli, hogy Alexander Soros azért járja az európai fővárosokat, hogy átvegye az irányítást a Soros-szervezetek fölött, miután megkapta a “megfelelő ideológiai kiképzést”.

Ahogy megtalálták Alex Soros-t, úgy tudnak helyette seperc alatt újat keríteni, ha már úgy érzik, nincs benne több potenciál.
Majd az Illuminátik támadnak vagy valamelyik Rothschild. Esetleg a finnek vagy megint az ENSZ…

Forrás: HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: