Döbbenet! Lehetséges hogy az LMP keményen számonkér és lecsap azokra akik a kétharmadot veszélyeztették???


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lehetséges, hogy az LMP folyamatosan hazudott???

Azt állították, hogy ők több helyen visszaléptek pedig csak egyes jelölteknek jött meg a józan esze és ők léptek vissza maguktól mert a pártjuk csak a pénzre hajtott.

Közel tucatnyi fegyelmi eljárást folytatnak le az LMP-ben, hogy a május végére tervezett tisztújító kongresszusra lezárják a belső vitákat. Addig egymást érik majd a szombatokra időzített fegyelmi tárgyalások.

Amik azok ellen indultak, akik az április 8-i választást megelőzően szembefordultak a párt önálló indulását megszabó hivatalos döntéssel, és vagy visszaléptek más, esélyesebb ellenzéki jelölt javára, vagy éppen ezeket a lépéseket egyengették.

A sort múlt hét szombaton kezdték. Akkor két visszalépő egyéni képviselőjelölt meghallgatását tervezték:

Kassai Dánielét, aki Kunhalmi Ágnes, az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje javára lépett vissza Budapesti 15-ös választókerületben, valamint Ságodi Zoltánét, aki pedig a jobbikos Kepli Lajos érdekében tette meg ugyanezt Veszprém 2-es választókerületében.

A meghallgatást egy durva incidens szakította meg, amikor Sallai R. Benedek megütötte Hadházy Ákost. Az ügy újabb fegyelmit generált, az LMP-ben Sallai ellen is eljárást indítottak, Hadházy pedig ettől függetlenül feljelentést tett a rendőrségen is.Hadházy a választások után arról is beszélt, hogy Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat az LMP-s jelölteket, akik visszalépnek az esélyesebb ellenzékiek javára. Schiffer ezért a kijelentésért perrel fenyegette meg Hadházyt.

A múlt hét szombaton félbeszakadt fegyelmi tárgyalásokat április 28-án szombaton folytatják. De addig is bőven lesznek teendői a párt fegyelmi bizottságának, mivel további visszalépők, és pártukázt-sértők elleni eljárásokat kezdenek el.

További négy visszalépő egyéni képviselőjelölt ellen is indult ugyanis fegyelmi eljárás:

– Ábrahám Júlia ellen, aki Budapest 10-es választókörzetében lépett vissza (itt ellenzéki jelölt, az MSZP-Párbeszédes Szabó Tímea győzött 12 százalékos előnnyel a fideszes előtt)

– Doszpoly Botond ellen, aki Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2-es választókörzetében lépett vissza (lépése hiábavaló volt, mert itt a fideszes jelölt 8 százalékos előnnyel győzött)

– Tenk András ellen, aki Budapest 17-es választókerületében lépett vissza (itt Szabó Szabolcs győzött is, 5 százalékkal verte a fideszes jelöltet)

– Kiss Csaba ellen, aki Pest megyei 5-ös választókerületben lépett vissza (ám ez sem segített az ellenzéken, itt közel 7 százalékos előnnyel győzött a kormánypárti jelölt)

A “lehet más a politika” vezetői nagy igyekezetükben elérhetik, hogy pártolóik, szimpatizánsaik rövidesen arra fognak “aláírásgyűjtést” kezdeményezni, hogy képletesen visszavonják a rájuk adott szavazataikat és kifejezésre juttatják, hogy szánják-bánják, hogy erre a pártra és jelöltjeire pazarolták voksukat?

A józan ész megáll és álldogál…

Forrás: Zoom.hu / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük