Oszd meg ezt a hírt, hogy ne csak a Fidesz hazugságai terjedjenek:

Lehetséges, hogy az LMP folyamatosan hazudott???

Azt állították, hogy ők több helyen visszaléptek pedig csak egyes jelölteknek jött meg a józan esze és ők léptek vissza maguktól mert a pártjuk csak a pénzre hajtott.

Közel tucatnyi fegyelmi eljárást folytatnak le az LMP-ben, hogy a május végére tervezett tisztújító kongresszusra lezárják a belső vitákat. Addig egymást érik majd a szombatokra időzített fegyelmi tárgyalások.

Amik azok ellen indultak, akik az április 8-i választást megelőzően szembefordultak a párt önálló indulását megszabó hivatalos döntéssel, és vagy visszaléptek más, esélyesebb ellenzéki jelölt javára, vagy éppen ezeket a lépéseket egyengették.

A sort múlt hét szombaton kezdték. Akkor két visszalépő egyéni képviselőjelölt meghallgatását tervezték:

Kassai Dánielét, aki Kunhalmi Ágnes, az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje javára lépett vissza Budapesti 15-ös választókerületben, valamint Ságodi Zoltánét, aki pedig a jobbikos Kepli Lajos érdekében tette meg ugyanezt Veszprém 2-es választókerületében.

A meghallgatást egy durva incidens szakította meg, amikor Sallai R. Benedek megütötte Hadházy Ákost. Az ügy újabb fegyelmit generált, az LMP-ben Sallai ellen is eljárást indítottak, Hadházy pedig ettől függetlenül feljelentést tett a rendőrségen is.

Hadházy a választások után arról is beszélt, hogy Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat az LMP-s jelölteket, akik visszalépnek az esélyesebb ellenzékiek javára. Schiffer ezért a kijelentésért perrel fenyegette meg Hadházyt.

A múlt hét szombaton félbeszakadt fegyelmi tárgyalásokat április 28-án szombaton folytatják. De addig is bőven lesznek teendői a párt fegyelmi bizottságának, mivel további visszalépők, és pártukázt-sértők elleni eljárásokat kezdenek el.

További négy visszalépő egyéni képviselőjelölt ellen is indult ugyanis fegyelmi eljárás:

– Ábrahám Júlia ellen, aki Budapest 10-es választókörzetében lépett vissza (itt ellenzéki jelölt, az MSZP-Párbeszédes Szabó Tímea győzött 12 százalékos előnnyel a fideszes előtt)

– Doszpoly Botond ellen, aki Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2-es választókörzetében lépett vissza (lépése hiábavaló volt, mert itt a fideszes jelölt 8 százalékos előnnyel győzött)

– Tenk András ellen, aki Budapest 17-es választókerületében lépett vissza (itt Szabó Szabolcs győzött is, 5 százalékkal verte a fideszes jelöltet)

– Kiss Csaba ellen, aki Pest megyei 5-ös választókerületben lépett vissza (ám ez sem segített az ellenzéken, itt közel 7 százalékos előnnyel győzött a kormánypárti jelölt)

A “lehet más a politika” vezetői nagy igyekezetükben elérhetik, hogy pártolóik, szimpatizánsaik rövidesen arra fognak “aláírásgyűjtést” kezdeményezni, hogy képletesen visszavonják a rájuk adott szavazataikat és kifejezésre juttatják, hogy szánják-bánják, hogy erre a pártra és jelöltjeire pazarolták voksukat?

A józan ész megáll és álldogál…

Forrás: Zoom.hu / BalraMagyar


Oszd meg ezt a hírt, hogy ne csak a Fidesz hazugságai terjedjenek:

Ne maradj le a BalraMagyar híreiről!
Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Ezeket olvasta?

Katasztrófa történt a VIII. kerületben – A hatóságok már kivonultak

Tűz ütött ki egy budapesti társasházi lakásban, a VIII. kerület Illés utcájában. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tüzet egy számítógép meghibásodása okozta, amely az...

Deutsch Tamásnak elgurult a gyógyszere: Örjöngeni kezdett Magyar Péterre

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője, a Kossuth Rádió „Jó reggelt, Magyarország!” című műsorában adott interjújában élesen bírálta az Európai Parlamentben (EP) kialakult...

Nyílt levélben megüzenték Orbánnak: Bort az ajtóba leteszed, oszt’ induló kifelé

E-mailben kaptuk azt a nyílt levelet amely keserédes mosolyt hagyott az arcunkon. Ez a levél megmutatja a mai magyar kilátástalanságot és sorstragédiát, amelyet az...

Olyan lista terjed Gyurcsányról, amit egyetlen fideszes sem akar olvasni

A közösségi oldalakon terjed egy lista amelyet készítője minden "Gyurcsányozó" fideszes olvasónak küldene nagy nagy szeretettel. A Gyurcsány-kormány - vezette be a babakötvényt - emelte a családi...

Molnár Csaba nagyon kiakadt Magyar Péterre – “Magyar Péter hazudik”

Magyar Péter vagy hazudik, vagy nőnek tartja magát, vagy nem tiszteli a nőket védő szabályokat. Az Európai Parlament Alkotmányügyi Bizottsága megválasztotta az alelnökeit. Magyar Péter...

Gyászol az ország: Elment gyermekkorunk kedvenc alkotója

Gyászol az ország. Hétfő éjjel, 97 éves korában elhunyt Kertész György, a Vízipók-Csodapók zseniális írója. Halálhírét fia búcsúzó posztja révén tudtuk meg, amelyből kiderült, hogy...

Felrobbant az internet Majka szavai után: Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos…

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Pesti Srácok újságírója Ábrahám Róbert egy közéleti vitát úgy rendezett Puzsér Róbert publicistával, hogy egy személyes találkozás alkalmával arcon...

Súlyos bajban van Orbán – Brüsszel eddig tűrt neki

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen is a közeljövőben – tudta meg az atv.hu a Pénzügyminisztériumtól. „Az Európai Bizottság döntése alapján hét országgal szemben indul túlzottdeficit-eljárás, tehát ez nem...