Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az állami hírügynökség részletesen szemlézte az interjút, amit ezúttal a PestiSrácok.hu-nak adott Rogán Antal…

A propagandaminiszter háborúra számít az EU-val. Azt mondta, ágyútűz fog zúdulni, de az erődöt a magyarok keményen megerősítettek április 8-án, ők pedig kitartanak. A migráció ügyében jottányit sem engednek.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője a hétvégi tüntetésről szólva rendkívül mulatságosnak nevezte, amikor egyesek utcán skandálják, hogy nincs szólásszabadság, demokrácia, hiszen maguk bizonyítják az ellenkezőjét.

Rogán Antal szerint teljesen normális dolog, hogy akik mást szerettek volna, akik mást gondolnak, kimennek az utcára és hangot adnak véleményüknek.

Amivel gondom van az az, hogy a tüntetőket külföldről, nyilvánvaló hátsó szándékkal hergelik (…) na ez már ellentétes a demokráciával és teljességgel elfogadhatatlan.

Politikai bohózatnak tartja, hogy egyes pártok, katasztrofális vereségük után azzal védekeznek, választási csalás történt. Szerinte ez is nemzetközi tendencia. Ahol nem a kiszemelt pártok győznek, ott diktatúrát, csalást kiáltanak és próbálnak bizonytalanságot gerjeszteni.

Ezt egy hálózat csinálja, amit mi Soros-hálózatnak nevezünk és amely tüntetéseket, akciókat finanszíroz és bonyolít, folyamatos nyomás alatt tartva a nem az ő érdekük szerint működő kormányokat, amelyeket megpróbál alkura, távozásra kényszeríteni.

Rogán Antal beszélt arról is, hogy nem Simicska Lajos tette tönkre a Jobbikot vagy a Magyar Nemzetet, hanem azok a jobbikos vezetők és újságírók, akik a saját akaratukból és jószántukból összeálltak vele és elfogadták a pénzét, támogatását és cserébe véghez vitték az utasításait.

Amikor a Népszabadság szűnt meg, akkor a tulajdonost és a kormányt hibáztatták, most, amikor a Magyar Nemzetet zárták be, a tulajdonosról senki sem beszél.

Szerinte a kampányban kiderült, hogy a liberálisoknak az antiszemitizmus elleni harc csak taktikai kérdés, sőt az még a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) is másodlagos, de a zsidó honfitársak mindig számíthatnak a kormány védelmére. Ők az antiszemitizmust elvi alapon utasítják el, nem közösködnek antiszemita nézeteket valló pártokkal, politikusokkal. – írta meg a 24.hu

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: