Janos Ader, the President of Hungary, during the press conference with the participation of the four Presidents of Visegrad Group in Rzeszow's Grand Hotel. On Saturday, 15 October 2016, in Rzeszow (Pologne), Image: 302908958, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A hatalom gyermekeinek persze jó a “Nyugat” – miért nem küldik őket inkább Moszkvába, a “keleti nyitást” erősíteni!?

 

Áder János 24 éves lánya, Orsolya 2009 és 2012 között Brüsszelben végezte a középiskolát itt végezte el. Orsolya azonban nem tért haza, hanem az Egyesült Államokban alapított Richmond Egyetem Nagy-Britanniába kihelyezett képzését választotta. Az államfő lánya 2013-ban kezdte el az alapképzést divat, marketing, művészet és média területen. A képzés idén ér véget.

Az intézmény honlapja szerint európai uniós állampolgárok számára az alapképzést jelenleg évi 9250 fontért, azaz mintegy 3 millió 357 ezer forintért lehet elkezdeni.

A Richmond Egyetem olyan rendszerben működik, mint az Orbán-kormány által törvénytelen működéssel vádolt Közép-európai Egyetem (CEU), az iskola ugyanis az USA-ban is elfogadott diplomát ad ki.

CEU – Fotó: taurillon.org

Borzalmas ez a rohadó nyugat, ahol alig lehet emberi módon megélni. „Nagy örömmel utazunk Kazahsztánba. Az Európai Unióban politikai értelemben egyenrangú partnerként kezelnek minket, de az eredetünk szerint ott mi idegenek vagyunk. Amikor Brüsszelbe utazunk, nincsenek ott rokonaink. Viszont amikor Kazahsztánba jövünk, itt rokonokat találunk. Eléggé furcsa érzés, hogy az embernek keletre kell utaznia, hogy otthon érezze magát. Ezért mindig nagy örömmel utazik Önökhöz a magyar delegáció.”-  mondta Orbán Viktor 2015-ben.

Ennek ellenére érdekes módon az összes kormányzati potentát gyereke ott tanul a csúnya Nyugaton, és a rokonok is oda menekültek – Semjén testvére Svédországba. Nem tudok róla, hogy lenne egyetlen magyar vezető, akinek a gyereke Astanában, Moszkvában, Bakuban vagy Ankarában tanul?

Értsük ezt úgy, hogy a magyar emberek gyermekei számára, lehetőleg ne legyen elérhető a felső oktatás, mert ugyebár nem ők az oligarchák. Maradjanak, csak szerelők, vagy közmunkások, akik úgysem értik majd a magas politikát. Természetesen, mint olvashatjuk a tisztelt kormánytagok csemetéi,szinte kivétel nélkül külföldön tanulnak.

Továbbá amikor ők tanultak, nem voltak olyan finnyásak a Soros pénzére, de az uborkafáról már minden másképp látszik.

Igaz Soros papa már akkor is belebeszélt az ország belügyeibe! Létrehozta az S.O.S. gyermekfalut, ahol nevelőszülők felügyelete alatt nőhettek fel állami gondozott gyermekek, családban. Soros papa már akkor is sok milliót áldozott ebbe a népbe.

Persze Áder ennek ellenére aláírta a CEU ellenes törvényt. Azt hittem még van benne emberség és nem tiporja sárba azoknak a kérését akik kiálltak az egyetem mellett. Na de egy pártkatonától ne várjunk többet. Mert hát ugye ilyenek ezek a jó pártkatonák…, ők kihasználják az unió adta minden előnyt a maguk és csemetéik részére, miközben ádáz harcot folytatnak a NYILVÁNOSSÁG előtt ellene. Mi ez kérem, ha nem hazug kétkulacsosság?!

Forrás: Népszava / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: